Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
Sanjalica

Pridružio: 24 Okt 2007 Poruke: 212 Lokacija: Novi Sad
|
Poslao: Uto Dec 25, 2007 1:06 pm Naslov: |
|
|
Kak ti ne dosadi da sam sebe tak hvaluvaš? Dižeš li ti to za sebe cenu? teško! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
herman

Pridružio: 18 Jul 2007 Poruke: 271
|
Poslao: Uto Dec 25, 2007 3:17 pm Naslov: |
|
|
Pa zašto si imaš prijatelji već da pomoguvaju.
Ja ce si preuzmem Lepa pa šta mi bog da.  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Aktus

Pridružio: 19 Avg 2007 Poruke: 334 Lokacija: Jacksonville florida
|
Poslao: Uto Dec 25, 2007 6:47 pm Naslov: |
|
|
herman :: |
Pa zašto si imaš prijatelji već da pomoguvaju.
Ja ce si preuzmem Lepa pa šta mi bog da.  |
Elem ja ke si jošte malku pominjuvam ovako, kje si proispituvam
od slučajki slučajovi, ama nema se zabrzosujem, langzam aber ziher
što bi rekli onij fincovi iz južnjački krajovi, prvo se roba izprezenturiju
pa kje si vidimo, tri dinari ljubenica dva dinjari grozd...moljim fincki,  _________________ Ako je istina u vinu, ljepota u dusi,
sta je onda sa razumom? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
ZoranHristov

Pridružio: 19 Feb 2007 Poruke: 104 Lokacija: LEle
|
Poslao: Sre Dec 26, 2007 7:12 am Naslov: |
|
|
Sanjalica :: |
Dižeš li ti to za sebe cenu? |
e znao sam da je, negde skriveno, cena glavni problem.
Dobro, ne dižem, spuštam gu, od danas na ubave žene i one koje su osećaju da su ubave, i one koje se ne osećaju bajem džabe.
Iz zadovoljstvo---obostrano.  _________________ Ore lola, sa četiri vola,
dva su tuđa, dva njegova nisu. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Aktus

Pridružio: 19 Avg 2007 Poruke: 334 Lokacija: Jacksonville florida
|
Poslao: Sre Dec 26, 2007 7:16 pm Naslov: |
|
|
ZoranHristov :: |
Sanjalica :: |
Dižeš li ti to za sebe cenu? |
e znao sam da je, negde skriveno, cena glavni problem.
Dobro, ne dižem, spuštam gu, od danas na ubave žene i one koje su osećaju da su ubave, i one koje se ne osećaju bajem džabe.
Iz zadovoljstvo---obostrano.  |
More bre, Pljeskoviću mlogo mi se nešto reklamiruješ sas tuj tvoju robu od Ongking, da ne bidne bateriji se istrošili, a dzimcko vreme, hehehehe  _________________ Ako je istina u vinu, ljepota u dusi,
sta je onda sa razumom? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rainbow

Pridružio: 31 Dec 2006 Poruke: 386
|
Poslao: Sre Dec 26, 2007 9:28 pm Naslov: |
|
|
..pa videja od tebe kAktuckoviće ti ci ponzat po rekrami
E cad si mi dadeo ...
da pantetiram neštoj brez bateriji a sa izpravljačem .U clucaj da nestane struja i S akumuratorem
Ih bubi me mene me ja cto cam ingeletentna Jer da _________________ Svaka koincidencija s bilo chim-nije sluchajna |
|
Nazad na vrh |
|
 |
ZoranHristov

Pridružio: 19 Feb 2007 Poruke: 104 Lokacija: LEle
|
Poslao: Čet Dec 27, 2007 9:22 am Naslov: |
|
|
tako je Besnice....
metneš akumulator i krešeš odma'  _________________ Ore lola, sa četiri vola,
dva su tuđa, dva njegova nisu. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

Pridružio: 30 Sep 2006 Poruke: 372 Lokacija: tu pa tamo... i opet
|
Poslao: Čet Dec 27, 2007 10:09 am Naslov: |
|
|
Uuuuuuuuuuuuuuuuuu nego kako ste misleli....da mi dr. Besna poobjasnite u sitnicke detalji koji je najbolsi: .. da gi ima neki potobrzinac .......... aloooooooooooooooooooooo pinosava  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rainbow

|
Poslao: Pet Dec 28, 2007 1:12 am Naslov: |
|
|
...jeste metneš akumurator na skriveto mesto,izpravljač pod jastuk sa ostalem reviziti..Al ti nema da brigaš to za, teb ne važi-rečo si da kod teb ne omanjiva..Ljubi ga ja..Hoćem reći-tebe u čelenku
I Secillijo sve je toj wireless..Nema bre nikakvi kalbovi ni frljanje pare na batkerije.I drmucka nokstop ne se umara, i imade razni brzini i umetkovi koji možeš umećivaš prema potrebu rejakcije tebe na brzine i brzinski učinci
e dakle zrela sam ko šušmula za otomanče  _________________ Svaka koincidencija s bilo chim-nije sluchajna |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Sanjalica

Pridružio: 24 Okt 2007 Poruke: 212 Lokacija: Novi Sad
|
Poslao: Pet Dec 28, 2007 11:05 am Naslov: |
|
|
Dr. Besna, otomanče rezervisano za oni što sebe nazivaju muško. Ne misluvaš valjda da im ga preotmeš?  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Pet Dec 28, 2007 7:10 pm Naslov: |
|
|
Rainbow :: |
...jeste metneš akumurator na skriveto mesto,izpravljač pod jastuk sa ostalem reviziti..Al ti nema da brigaš to za, teb ne važi-rečo si da kod teb ne omanjiva..Ljubi ga ja..Hoćem reći-tebe u čelenku
I Secillijo sve je toj wireless..Nema bre nikakvi kalbovi ni frljanje pare na batkerije.I drmucka nokstop ne se umara, i imade razni brzini i umetkovi koji možeš umećivaš prema potrebu rejakcije tebe na brzine i brzinski učinci
e dakle zrela sam ko šušmula za otomanče  |
a jel gi ima nekoj cto rabotuje na puckanje na prsti i da mesuje rucak u istoj vreme e toj si mi trebuje toj ne mog da nagauzim ni ja ... a si gi necto mislujem ctoj da mucavam nego da gi dofacam el mora da mesuje na petobrzinku
Sliskaj me musmulo lajzi domajzi cebi ljebo zdamo trasu kad ti kaze tvoja drugarka ja si teb ne dajem na otomance ...vise te voledem ovako opandrknutu  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rainbow

|
Poslao: Sub Dec 29, 2007 7:01 pm Naslov: |
|
|
kolko ja znajem IMA ....samo stolne lapme i svetla koja se paledu na 'pljas'...A ovaj kAktucković me zarazija sa ..pa sage neznam šta će da radim sa njimu...pa će opet da pantetiram neko s.anjce...
Zemaš momče po potrebi i mu ispereš mozgitj i ubačiš invormacije koje iskaš i on mesi ručak i kuva lebac.
u slučaj da se vrće u prvobitno stanje pre programiranje i....pokvari se imamo staru proverenu delotvornu 'ubeđivaljku' i momče onda radi ne na 'pljas' ni 'puc' nego 'kvrc' ...Odkočiš tandzaru i on samo skakutje po kuću...čisti,pere,kuva,pegla,drma ..ki neumrono tajfunče...
Jel takoj Zlotjko ....ljubavi hi hi _________________ Svaka koincidencija s bilo chim-nije sluchajna |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lepa_S

Pridružio: 17 Avg 2006 Poruke: 924 Lokacija: ch
|
Poslao: Pon Dec 31, 2007 10:26 am Naslov: |
|
|
...hehehehee, ludi ste em slatki
Ne znam sta bih bez vas  _________________ Docekaj me osmehom... ... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Pon Dec 31, 2007 11:11 am Naslov: |
|
|
lepa_S :: |
...hehehehee, ludi ste em slatki
Ne znam sta bih bez vas  |
sta gi neznajes...nego si udruzimo Besna tij gi ja sa tri petobrzinaca...lelelele de ce kraj da nam bidne jos i dremljivka ako ci uze jeden ....
aj ljubac na svi i da si budete ubavi i najdobri u ovoj ludu noTj  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lepa_S

Pridružio: 17 Avg 2006 Poruke: 924 Lokacija: ch
|
Poslao: Pon Dec 31, 2007 11:27 am Naslov: |
|
|
Ma otkacite do daske i nedajte se... Bumo se kuckali u novoj sa velikim
SRECNO dragi moji..................................................... lepic  _________________ Docekaj me osmehom... ... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|