PORTAL POEZIJE SRBIJE                   SCG    BLOG   SRB   IN                              Posaljite pesmu
POSETIOCI SAJTA POEZIJASCG
Imali smo
24014314
pregledanih strana od 10.08.2005.

FEDRARO

Sadržaj
· Početna
· Ankete
· ARHIVA PESAMA
· Downloads
· Kontaktirajte nas
· Korisnički dnevnik
· Lista članova
· Pesme nedelje
· Pošaljite pesmu
· Pretražite
· Prikaz knjiga
· Privatne poruke
· SLUČAJNI IZBOR
· Statistika
· Top 30
· Vaša strana
· Web Linkovi

Slučajni izbor


[ ]

·PESMA O VAZDUHU - Ljubodrag Obradović
·Čovek vuk - Zoran Hristov
·FEDRARO 2018 - Odluke žirija
·VASKRS - Ljubodrag Obradović - Hristos Vaskrese...
·NOSTALGIJA - Program u Klubu KCK, 17. 1.2018. u 18:00
·ŽIVI - Zoran Hristov
·ČAJ - Zoran Hristov
·U pripremi knjiga Davora Slavnića
·PESNIK (ja) - Zoran Hristov
·"PESNIČKA SUSRETANJA" u Kruševačkom pozorištu

PROČITAJTE I:
·  Slučajni izbor
· 
· B.Rakić
· Dečje pesme
· Djordjević L.
· G. Knežević
· Jovan Mihajilo
· KONKURSI
· Lepa Simić
· Ljuba Obradović
· S. Pršić
· Sanja Petrović
· Slike reči
· Ugrenović N.
· Vida Nenadić
· VIDEO PoezijaSCG

Login
Korisničko ime

ifra

KAKO SE
REGISTROVATI?


Kao registrovan korisnik imate neke prednosti, na primer: menjanje tema, davanje komentara pod vaim imenom, aktivan rad na forumu i pre svega slanje vaih radova za objavljivanje na ovom sajtu na linku Poaljite pesmu.

Треботин
СЛАВКО ПРШИЋ
Slavko Pršić
Треботин,
28.12.1967. године

ТРЕБОТИН И СРБИЈА
- изводи из историје  

Српска села су 1830.

 године остала без
Турских ага  који су
 од народа убирали
 царски данак у
новцу
 и од сваког
 берићета
 десетак.
 Са агама су
отишле
 и субаше са

наоружаним
сејменима...

Прочитајте цео текст

POGLED U NOĆ

UMESTO UVODA
OBAVEZNO PROČITAJTE

REKLAMA
Pesme meseca ...
PesmeGodinesastarimFlesObjektom

Susreti pesnika

PESNICI
Preporučujemo !

POGLEDAJTE I...


IZDANJA-PoezijaSRB
IzdanjaPoezijaSRB

DONACIJA & MARKETING - PoezijaSCG - PoezijaSRB
Postavljeno - 23. September 2005. g. @ 16:57:37 CEST od ljuba-trebotin

MarketingDonacija
Поштовани песници, чланови сајта и посетиоци.

Сваке године рад на одржавању сајта постаје све захтевнији, што због броја песника и физичког повећања обима посла, што због потребе да се подмире одређени трошкови, који се плаћају сваке године, као што су: закуп домена, сервера, ангажовање стручних сарадника итд.

Функционисање и развој сајта до сада су финансијски помогли песници:

Латинка Ђорђевић

Божа Попадић - Актус

Дуле Р. Пауновић

Милица Перуновић -Ивановић

Миро Берибака

Ратка Богдан

Живко Беговић

Тода Матић-Медић


Ако се овај сајт и Вама допада и имате вољу и могућности да фининансијски подржите његов рад уплатом донације, прочитајте текст на следећим линковима:

DONACIJA

PRAVA I MOGUĆNOSTI DONATORA

UPLATA DONACIJE

UPLATA IZ INOSTRANSTVA

Takodje, održavanje sajta možete pomoći korišćenjem usluga, koje je moja firma u prilici da Vam ponudi. Više o uslugama na linkovima:

MARKETING ZA USLUGE

CENOVNIK USLUGA

Ako se odlučite da pomognete, obavestite me na mail pesnik@poezijascg.com

UNAPRED HVALA NA RAZUMEVANJU!
Ljubodrag Obradović

KOMLETAN TEKST: DONACIJA & MARKETING


POVRATAK NA POČETNU STRANU SAJTA

Poštovani posetioci i članovi sajta,

Na početku:
Posle skoro tri godine od početka rada ovog sajta, ja sam, iako teška srca i sa velikom nelagodnošću, odlučio da Vam se obratim, sa ovim tekstom što u nastavku sledi, jer prosto nisam smeo sebi da dozvolim luksuz da ništa ne pokušam.

Ideja:
Osnovna ideja sajta www.poezijascg.com je, kao što znate, da se poezija pesnika iz Srbije, Crne Gore i drugih EX - YU prostora, na danas najjednostavniji način, putem interneta, unese u sve domove i tako poetske vrednosti učine dostupnim.

Dodatna ideja:
Ideja koja me muči i daje mi krila je i želja da udjem i u izdavačku delatnost, tako da izdavanje i plasman knjiga poezije postane krajnje jednostavno i jeftino.

Problemi:
Kako pri realizaciji ovih ideja postoje i dosta veliki troškovi vezani za usluge servera, pristupa internetu i pre svega održavanja sajta, kao i pripremu izdavačke delatnosti, a sam nisam više u stanju da sve to finansijski propratim, bilo bi od neprocenjive važnosti za razvoj i opstanak sajta, da se obezbede dodatna finansijska sredstva.

Donacija:
Zbog svega toga, iako, ponavljam, teška srca i sa nelagodnošću, Vas pozivam, Poštovani posetioci i članovi sajta, da ako ste u mogućnosti i mislite da ovu ideju treba podržati, uplatite donaciju. Uplatom donacije omogućio bi se nesmetani razvoj i održavanje sajta, na dobrobit svih posetilaca i članova sajta, a svi Registrovani članovi sajta koji uplate donaciju dobili bi i neke pogodnosti u vidu sledećih PRAVA I MOGUĆNOSTI .

Ko može uplatiti donaciju?
Donaciju mogu uplatiti svi registrovani članovi sajta, kao i posetioci, firme, udruženja, kao i sve vladine i nevladine organizacije. Donacija može biti potpisana, a može biti i anonimna.

Visina donacije:
Visina donacije nije ničim ograničena i odredjena. Ja predlažem da donje granice iznose: za uplatu od donatora iz zemlje 1.000,00 dinara i za uplatu od donatora iz inostranstva 50,00 Evra, a gornje granice su stvar Vaših mogućnosti i procene .

Uplata donacije:
Ako mislite da treba podržati razvoj i opstanak ovog sajta, i imate mogućnosti da finansijski pomognete, Vašu donaciju možete uplatiti na SLEDEĆI NAČIN.

I skoro na samom kraju:
Donacija nije obavezna. Registrovani članovi koji ne uplate donaciju ništa neće izgubiti od dosadašnjih prava i mogućnosti. Ovo je samo pokušaj da se uplatom donacije od onih korisnika koji hoće i mogu da finansijski pomognu, pribave dodatna finansijska sredsva i ovaj sajt nastavi svoj razvoj u pravcu u kome se za ove 3 godine, pred Vašim očima kretao.

Zahvalnost:
Hvala svima koji pomognu i nadam se da ću opravdati poverenje onih koji veruju u ideju vodilju koju sledim od samog početka, a to je, da ponovim, da se poezija pesnika iz Srbije, Crne Gore i drugih EX - YU prostora, uz pomoć ovog sajta, na danas najjednostavniji način, putem interneta, unese u sve domove i tako poetske vrednosti učine dostupnim.

Vlasnik sajta
Ljubodrag Obradović

PRAVA I MOGUĆNOSTI DONATORA


Registrovani članovi sajta koji uplate donaciju dobili bi i sledeća prava i mogućnosti:

R.br. Prava i mogućnosti
1. Da na početnoj strani ovog sajta samostalno mogu objaviti, kada god to požele, svoju poeziju i to mesečno do 20 svojih pesama
2. Da na posebnoj strani ovog sajta pod nazivom *LINKOVI* mogu postaviti baner ili link na svoj sajt ili prezentaciju knjige
3. Da se na posebnoj strani ovog sajta, na linku *PESNICI* mogu predstaviti autobiografijom, fotografijom i linkom na objavlje radove na ovom sajtu
4. Da svoje radove mogu objavljivati potpuno samostalno i na *BLOGU* ovog sajta u skladu sa svojim potrebama, a po dogovoru sa urednikom sajta
5. Da svoju poeziju, druge književne radove ili vesti, objave na posebnom delu ovog sajta поезија.срб, gde će im biti rezervisane sopstvene strane
6. Da mogu učestvovati u zajedničkim izdavačkim projektima i kao autor i kao suizdavač
7. Da koriste i sve ostale sadržaje sajta (Chat, Forum i sl..)

Ostvarivanje svih ovih prava i mogućnosti, ni u kom slučaju ne može ograničiti pravo urednika sajta da ostvaruje uredjivačku politiku u skladu sa svojim pogledima i dostupno je donatorima u svemu u skladu sa *PRAVILIMA ZA OBJAVLJIVANJE KNJIŽEVNIH OSTVARENJA I DRUGIH SADRŽAJA SAJTA* .

UPLATA DONACIJE


Ako ste odlučili da uplatite donaciju za razvoj i održavanje sajta www.poezijascg.com , pročitajte i sledeća obaveštenja i sugestije:

Visina donacije:
Visina donacije nije ničim ograničena i odredjena. Ja predlažem da donje granice iznose: za uplatu od donatora iz zemlje 1.000,00 dinara i za uplatu od donatora iz inostranstva 50,00 Evra, a gornje granice su stvar Vaših mogućnosti i procene .

Uplata donacije:

Ako mislite da treba podržati razvoj i opstanak ovog sajta, i imate mogućnosti da finansijski pomognete, Vašu donaciju možete uplatite na sledeći način:


Uplata iz inostranstva:

- Potrebno je da mi se prethodno javite na mejl pesnik@poezijascg.com da bih Vam prosledio instrukcije za plaćanje dobijene od LHB BANKE.

Uplata iz zemlje:

- dinarski tekući račun Udruženja pesnika Srbije - PoezijaSRB: 310-209359-17 kod NLB Banke.
Primalac: Udruženje pesnika Srbije - PoezijaSRB, Kruševac, Cara Lazara 142

Po izvršenoj uplati donacije molim Vas da me o tome obavestite na email pesnik@poezijascg.com

Zahvalnost:
Hvala svima koji pomognu i nadam se da ću opravdati poverenje onih koji veruju u ideju vodilju koju sledim od samog početka, a to je, da ponovim , da se poezija pesnika iz Srbije, Crne Gore i drugih EX - YU prostora, uz pomoć ovog sajta, na danas najjednostavniji način, putem interneta, unese u sve domove i tako poetske vrednosti učine dostupnim.


UPLATA IZ INOSTRANSTVA


Ako ste odlučili da uplatite deviznu donaciju za razvoj i održavanje sajta www.poezijascg.com , to možete uraditi uplatom na moj devizni račun kod NLB BANKE. Potrebno je da mi se prethodno javite na mejl pesnik@poezijascg.com da bih Vam prosledio instrukcije za plaćanje dobijene od LHB BANKE.

UPLATA U VALUTI: EUR; UPLATA U VALUTI: USD UPLATA i UPLATA U VALUTI: CHF


Na kraju uz zahvalnost i molba da me o uplati obavestite na mail: pesnik@poezijascg.com


Hvala svima koji pomognu i nadam se da ću opravdati poverenje onih koji veruju u ideju vodilju koju sledim od samog početka, a to je, da ponovim , da se poezija pesnika iz Srbije, Crne Gore i drugih EX - YU prostora, uz pomoć ovog sajta, na danas najjednostavniji način, putem interneta, unese u sve domove i tako poetske vrednosti učine dostupnim.
Vlasnik sajta
Ljubodrag Obradović

MARKETING


U cilju obezbedjivanja finansijskih potencijala za razvoj i uvodjenje novih sadržaja na sajtu, odlučio sam da se na www.poezijascg.com omogući i reklamiranje sadržaja iz kulture i drugih aktivnosti svih zainteresovanih (pesnici, izdavači i ostala pravna i fizička lica-preduzetnici).

Konkretno, to znači da svi zainteresovani mogu na sajtu www.poezijascg.com, u okviru usluga koje se nude da postave svoje banere ili svoju reklamu, ili da izrade vlastiti sajt po cenama navedenim u sledećem CENOVNIKU.

Posebni novitet na sajtu je internet PRODAVNICA KNJIGA, gde ćete moći, počev od 01.01.2008. godine da prodate Vaše knjige ako je izdavač Udruženje pesnika Srbije - PoezijaSRB , ili da kupite knjigu koja Vam se dopada, o čemu ću Vas blagovremeno detaljnije obavestiti .

Takodje za Vas sam predvideo i mogućnost izrade vlastitog sajta i njegovo održavanje po veoma popularnim cenama.

Korišćenjem navedenih usluga, pomoći ćete opstanak i razvoj ovog sajta, zato Vam se zahvaljujem!


Napomena: Svi baneri i markice biće postavljeni na najposećenijoj strani sajta, to jest OVDE. Ukoliko ste zaintersovani za neku od navedenih usluga proučite CENOVNIK i ako Vam cene odgovaraju, javite se i dogovorićemo se o svim detaljima saradnje.

EMAIL ZA KONTAKT: pesnik@poezijascg.com

CENOVNIK br. 1 - Važi od 21.11.2007. godine

R.Br. Vrsta usluge Period trajanja usluge Cena za period Cena po mesecu
1. Baner ili markica 120 x 90px 1 mesec 500,00 500,00
2. Baner ili markica 120 x 90px 3 meseca 1.200,00 400,00
3. Baner ili markica 120 x 90px 6 meseci 1.800,00 300,00
4. Baner ili markica 120 x 90px 12 meseci 2.400,00 200,00
5 Baner ili markica 468 x 60 px 1 mesec 1.000,00 1.000,00
6 Baner ili markica 468 x 60 px 3 meseca 2.400,00 800,00
7 Baner ili markica 468 x 60 px 6 meseci 3.600,00 600,00
8 Baner ili markica 468 x 60 px 12 meseci 4.800,00 400,00
9. Baner ili markica 900 x 120 px 1 mesec 3.000,00 3.000,00
10. Baner ili markica 900 x 120 px 3 meseca 7.200,00 2.400,00
11. Baner ili markica 900 x 120 px 6 meseci 10.800,00 1.800,00
12. Baner ili markica 900 x 120 px 12 meseci 14.400,00 1.200,00
13 IZRADA SAJTA (php) jednokratno 20.000,00
14 IZRADA PREZENTACIJE jednokratno 10.000,00
15 ODRŽAVANJE SAJTA 1 mesec 10.000,00 10.000,00

Napomena: Svi baneri i markice biće postavljeni na najposećenijoj strani sajta, to jest OVDE Ukoliko ste zaintersovani za neku od navedenih usluga javite se i dogovorićemo se o detaljima saradnje. Sve cene su u dinarima i uplaćuju se po profakturi unapred za ceo period korišćenja. EMAIL ZA KONTAKT: pesnik@poezijascg.com ili pesnik@poezija.rs
Vlasnik sajta: Ljubodrag Obradović


 
Pesme godine
· Na početku i na kraju
· Izgovori mi ime
· Vreme je
· Groblje, tama, čama...
· ivot...
· Elegija zamrlih sela
· Novembar se vuče
· Sezona lova


Ocena članka
Prosečna ocena: 4.87
Glasova: 8


Molimo vas, odvojite momenat i glasajte za članak:

Odlično
Veoma dobro

Opcije

 Za tampanje Za tampanje


Slična tema


"Login" | Prijavi se/napravi nalog | 1 komentar | Pretrai diskusiju
Komentari su vlanitvo osobe koja ih je postavila. Nismo odgovorni za njihov sadraj.

Komentari nisu dozvoljeni za goste! Ukoliko elite da postavite svoj komentar registrujte se

Re: DONACIJA & MARKETING - POEZIJASCG (Ocena: 1)
od MilicaIP na - 22. January 2009. g. @ 16:34:17 CET
(Info o korisniku | Poalji poruku | Dnevnik)
Poštovani Ljubo u mom kraju nemam nijedu dispozituru AIK Banke, da bih uplatila donaiju.
Otišla sam do pošte i tako to htjela odradiditi ali su mi rekli da neće da prodje.
Molim vas, da li ima načina da vam uplatim poštom.
Pozdrav Miica Perunovi Ivanović

P.S.
Odradite mi pristup, forumu i bogu.


Na vrh strane
KONTAKT
POEZIJASCG Portal 2005
Sva prava zadrana.
Desing-Jobs & Careers
PHP Nuke Copyright© by Francisco Burzi.