|
POEZIJASCG - ДОБРОДОШЛИ НА ФОРУМ О ПОЕЗИЈИ!
|
| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
| Autor |
Poruka |
ZoranHristov

Pridružio: 19 Feb 2007 Poruke: 104 Lokacija: LEle
|
Poslao: Uto Sep 18, 2007 1:24 pm Naslov: |
|
|
| Rainbow :: |
| aaaaaaaaaa ja cujem niki ne zove...a ono mi kablje se razutiknulo iz uticnicu.? |
dve su stvari bitne...il je kabal mek pa ispadne, il je utiènica pogolema pa ne mož ga drži. Ne znam...ja sam oraè, ne 'letrièar.
| Citat: |
I da si me dobia na telefon mislis bi mogo mi posaljes sliku
Pa nego preko postu pa u pismo...il kufertu..praznu..jadnu bez ich slovo |
ahaaa, sg si znam što ne može telefon...ti bi da ti poštar donese i dvaput zazvoni, el pa lupka na vrata
| Mora da razmotrim ovaj tvoj autobijografiju..na mir-pa ce ti odgovorim |
e, da mi se posreæi....prva si koja me oæe razmatra, napreðujem dakle u ženski oèi, do srce ima još malo
"AAAAAAAAAAAAA, eve, crko od straaaaaaaaaaaa' " toj mi se mlogo ubavo svidja? |
mlogo se, sestro slatka plašim, drktim, mora me u ruke držiš
jedn d'n bi izdrzali s kupus i pasulj ..drugi s vasulj i kupus...tretji sas mazem..A posle .."pa ono-tolko" ? |
s mazenje bi izdrzali i podugo, ja kad mažem iè mi drugo ne treba, a za teb, mesce ima spremam
"-Vazi- sas prigusivach.....Leleeeeeeeee ce mu variiii kaveeee ? |
kako sestro slatka da uzidšem s prigušivaè, po polak mog da uzdišem jedino ako apnem æošku od jastuk, u moje selo prigušivaèi ne se koriste
?
| Oranje--ce vidimo.Cu se raspitam mozda neka i znade da mi reche i brez probu...? |
Nemo' se raspituješ, živ ti ja, æe poènu mlogo da me fale pa moš se obrukam. Bolje si me povikni na njivèe da si poorem pa ako nesi zadovolj(e)na æe orem nanovo. Gorivo za traktorèe, na moj trošak æe ide.
A lanci i katanci ? |
S biè da me teraš lanci i katanci nema da gi naðem. Sakril sam si gi u podrum.
Od ozbiljnu rabotu, samo lisicu imam da se vržem dok orem da ne ispadnem ako je njiva valovita. _________________ Ore lola, sa cetiri vola,
dva su tudja, dva njegova nisu. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
lepa_S

Pridružio: 17 Avg 2006 Poruke: 924 Lokacija: ch
|
Poslao: Èet Sep 20, 2007 9:11 pm Naslov: |
|
|
Pobratime bre...nadje li toj ubavo ili se sramis da kazes Ti nesi toliko sramezan ali kuj ce da zna kad proradiv emocije i ta hemija:)))Imas mene za vezu preko veze...Nemoj samo da naletis na neku sto povise veruje u crkveno vencanje pa crkveno krstenje , mislim, ako se dogodi neka -rotkinja, ...Da ne ispadne ''ki samar budali''
Da me ne krivis za te sitnice...Mi nesmemo da kvarimo pobratimstvo ni za sta
Ti smes na men' da se poveris ako si gu imas volju na neku:)))))
Sas srecu  _________________ Docekaj me osmehom... ... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
ZoranHristov

|
Poslao: Pet Sep 21, 2007 6:55 am Naslov: |
|
|
| lepa_S :: |
Pobratime bre...nadje li toj ubavo ili se sramis da kazes  |
Živ me sram izede...ne mog si nadjem ubavinju, pa me eve, tugujem.
| Ti nesi toliko sramezan ali kuj ce da zna kad proradiv emocije i ta hemija:))) |
Ma iè ne me kaèiv emocije...."dert li je, prokletija li neka, eve na noge ginem, idem po meane, lutam, dert da zabravim, sn da me uvati"
| Imas mene za vezu preko veze... |
da mi nesi pobratimka, taman bi mi bilo veza preko vezu...leleeeeee, al' rod smo si
Nemoj samo da naletis na neku sto povise veruje u crkveno vencanje pa crkveno krstenje , mislim, ako se dogodi neka -rotkinja, ...Da ne ispadne ''ki samar budali''
Da me ne krivis za te sitnice...Mi nesmemo da kvarimo pobratimstvo ni za sta |
Ja za ljubav ido da se venèam u crkvu s treæu i èetvrtu ženu, al ne mi ni bog ni pop pomogoše da ostanu, nego mi peta kad èu da sam se u crkvu venèao i ona otide. I pita si babu, krstili li me u crkvu, poèim sam u komunizam rodjen. Reèe baba, "kristili smo te, sinko, ko ilegalca. U žurbu pop te izbanja s ladnu vodu, zatoj si sg u nji ne veruješ"
A pope, pope, što gu ne ugreja malko mož bi si sreæu u život našo.
Ti smes na men' da se poveris ako si gu imas volju na neku:)))))
Sas srecu  |
Evo, ti u poverenje reknem, imam si volju na svaku ubavu, al kolka da mi je volja na nji gi malo. _________________ Ore lola, sa cetiri vola,
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Rainbow

Pridružio: 31 Dec 2006 Poruke: 386
|
Poslao: Ned Sep 23, 2007 5:44 am Naslov: |
|
|
"dve su stvari bitne...il je kabal mek pa ispadne, il je utiènica pogolema pa ne mož ga drži. Ne znam...ja sam oraè, ne 'letrièar. "
Jok Sve pashe...al' se jeto desi da ipak ispadne.Problem--saniran
"ahaaa, sg si znam što ne može telefon...ti bi da ti poštar donese i dvaput zazvoni, el pa lupka na vrata "
Jok.Ne mi se svidja
"e, da mi se posreæi....prva si koja me oæe razmatra, napreðujem dakle u ženski oèi, do srce ima još malo " Ako pocne da tika-takise brzhe--u pravu si
"mlogo se, sestro slatka plašim, drktim, mora me u ruke držiš "
ce te drzim ali ne smes da prestanes s's stra 24/7
"kako sestro slatka da uzidšem s prigušivaè, po polak mog da uzdišem jedino ako apnem æošku od jastuk, u moje selo prigušivaèi ne se koriste "
Na toj sam i mislela.Ono..ne mora b'sh jastuk ...stavitjemo ti nesto drugo.Bitno da si ZA. _________________ Svaka koincidencija s bilo chim-nije sluchajna |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
ZoranHristov

|
Poslao: Pon Sep 24, 2007 11:20 am Naslov: |
|
|
Jok Sve pashe...al' se jeto desi da ipak ispadne.Problem--saniran. |
Kuj ga sanira...da moju štetu.
.
Jok.Ne mi se svidja . |
Znao sam si da ti je malko dva put da kucne na vrata.
.
| Ako pocne da tika-takise brzhe--u pravu si . |
ih, tikatakiše brže...bije bre ko zvono na notrdam oæe da izripi iz grudi
| ce te drzim ali ne smes da prestanes s's stra 24/7. |
o zlatna ti usta, i pozlatna duša, eve sve me stra i sd dok pišem s jednu ruku pišem s drugu drKtim.
.
| Na toj sam i mislela.Ono..ne mora b'sh jastuk ...stavitjemo ti nesto drugo.Bitno da si ZA. |
rekli mi stari, najbolje se jastuk grize, al ako nešto nudiš, æe gricnem, nema da boli ni teb ni men. _________________ Ore lola, sa cetiri vola,
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Rainbow

Pridružio: 31 Dec 2006 Poruke: 386
|
Poslao: Pon Sep 24, 2007 5:46 pm Naslov: |
|
|
Kuj ga sanira...da moju štetu Pa Ja kuj ce drugi
"Znao sam si da ti je malko dva put da kucne na vrata." Ma nije to u pitanje jednom-dvaput..nego ne mi se On svidja...a vrata mi napolje i ne cujem kad niki kuca na nji..zvono mi ne radi..I cvrc
Eeeeee..al za tebe te ima da spletem kiku i da ju izfrljim kroz pendzerce pa se penji .{Od kad mi rece da imas zuti ochi -sanjah nekog takvog.Mozda sio i ti?Koj ce ga zna..}
"rekli mi stari, najbolje se jastuk grize, al ako nešto nudiš, æe gricnem, nema da boli ni teb ni men. "...Cu ti ponudim...tvoju ruku .Ne me boli...a sebe nesh da samopovredjivas..jel'te  _________________ Svaka koincidencija s bilo chim-nije sluchajna |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
ZoranHristov

|
Poslao: Uto Sep 25, 2007 12:34 pm Naslov: |
|
|
Pa Ja kuj ce drugi |
e, muku mu...što ne poviknu, da pripomognem, oko uticanje, jako sam uticajan.
Ma nije to u pitanje jednom-dvaput..nego ne mi se On svidja...a vrata mi napolje i ne cujem kad niki kuca na nji..zvono mi ne radi..I cvrc
Eeeeee..al za tebe te ima da spletem kiku i da ju izfrljim kroz pendzerce pa se penji .{Od kad mi rece da imas zuti ochi -sanjah nekog takvog.Mozda sio i ti?Koj ce ga zna..} |
Ako nesam ti smetao u san, nesam toj ja. Ja kad dodjem u neèiji san, nema tu spanje i sanjanje...nego znojenje.
Cu ti ponudim...tvoju ruku .Ne me boli...a sebe nesh da samopovredjivas..jel'te  |
Jel me? _________________ Ore lola, sa cetiri vola,
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|