| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
| Autor |
Poruka |
likota

Pridruio: 31 Okt 2006 Poruke: 65 Lokacija: BAR
|
Poslao: Ned Mar 11, 2007 8:10 am Naslov: likota |
|
|
Postovani ucesnici sajta "Poezijascg",dragi prijatelji...kao sto znate prije izvjesnog vremena reagovao sam iritiran cinjenicom da par anonimusa
koristeci popustljivost naseg postovanog domacina,nesmetano sije svoj otrov i nesojluk,vrijedjajuci nekaznjeno ljude koji im se iz ko zna kojih razloga ne dopadaju.Tada sam odustao od napustanja sajta,ponajvise zbog Ljube i visokog uvazavanje koje gajim prema njemu i nj. dobrim namjerama.Nadao sam se da ce nesto preduzeti.Nazalost izmjene su bile
vise kozmeticke nego sustinske.
Slozicete se da smo otkrivsi svoj identitet ukazali ogromno povjerenje koje obavezuje.Sama cinjenica da je nekome omogucemo da ovdje boravi pod pseudonimom ,stavlja nas u neravnopravan polozaj.
Kap koja je prelila casu je "luksanfor",ili tako nesto.Podjite na nj. licnu stranu,i pogledajte ucinak na sajtu...nijedna poruka...pogledajte komentare....i jos neke stvari koje ne mozete vidjeti,a o kojima ja necu pisati jer cu biti pogresno protumacen.Dakle NADREALAN je otisao ,lukesanfor je dosao...Kralj je umro,zivio kralj...farsa!
Da skratim...neka Ljuba odluci,sta dalje,to je nj. prevo.Moja odluka je
ovaj pot neopoziva...ONI ILI JA! _________________ Pjesnik bez Gospoda je kao pjevac bez sluha. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
likota

|
Poslao: Ned Mar 11, 2007 1:00 pm Naslov: likota |
|
|
Naravno,obavezu oko izbora "stiha dana" i "pjesme nedelje" koju sam prihvatio ispostovacu do kraja. _________________ Pjesnik bez Gospoda je kao pjevac bez sluha. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
ljuba-trebotin Site Admin

Pridruio: 10 Avg 2006 Poruke: 279 Lokacija: KruŔevac
|
Poslao: Pon Mar 12, 2007 7:53 pm Naslov: |
|
|
Likota,
Nisam to primetio dosad, u gužvi sam. Pogledaæu, ali unapred ako je anonimus, brisaæu ga! Pozdrav Ljuba.
P.S.
Da, oduzeo mi je 2 sata vremena da uklonim njegove spam linkove.
Brisan je.
Likota ako se slažeŔ da sklonim ove poruke u obaveŔtanja administratora.
Pozdrav Ljuba _________________ Stojim sam na putu! Imam samo sliku iz dana, kad bili smo mladi?
Poslednji izmenio ljuba-trebotin dana Pon Mar 12, 2007 11:18 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
likota

|
Poslao: Pon Mar 12, 2007 9:29 pm Naslov: Likota |
|
|
U redu Ljubo.Molim Te da mi ne zamjeris zbog mojih reakcija.Ja izuzetno cijenim ono sto radis,ali jednostavno ne mogu i ne umijem da pravim kompromise po svaku cijenu.Iskustvo me uci da to nikada ne izadje na dobro,pa zato i Tebi savetujem da se drzis oprobanih,dokazanih prijatelja. _________________ Pjesnik bez Gospoda je kao pjevac bez sluha. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
ljuba-trebotin Site Admin

Pridruio: 10 Avg 2006 Poruke: 279 Lokacija: KruŔevac
|
Poslao: Pon Mar 12, 2007 11:20 pm Naslov: |
|
|
Da Likota! Težimo savrŔenstvu, ali poneŔto promakne. Uvek javi, kad vidiŔ neki sadržaj koji nije u duhu sajta!
Pozdrav Ljuba _________________ Stojim sam na putu! Imam samo sliku iz dana, kad bili smo mladi? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|