POEZIJASCG - forum POEZIJASCG -
ДОБРОДОШЛИ НА ФОРУМ О ПОЕЗИЈИ!

POETNAPOETNA  PitanjaPitanja   TraiTrai   Lista lanovaLista lanova   Korisnike grupeKorisnike grupe   REGISTRACIJAREGISTRACIJA 
 ProfilProfil   Proveri porukeProveri poruke   PristupiPristupi 

ŽELJE, ÈESTITKE, POZDRAVI I ŠTO VI JOŠ DRAGO
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 15, 16, 17  Sledeci

Napii novu temu   Odgovori na poruku    POEZIJASCG - forum -> TRAÈ PARTY - Neobavezno
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeu temu  
Autor Poruka
ZoranHristov

Pridruio: 19 Feb 2007

PorukaPoslao: Sre Dec 19, 2007 12:32 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

uffff. laknulo mi, živ mi majka.
Baš se mislim, kako ovakoj smotan da budem u onoj s teško ime za zborenje onoj èudno, bre, onuj insekt (el pa takoj nekako) vezu s neku sestru.
Pogledaj profil korisnika Poalji privatnu poruku AIM Adresa Yahoo Messenger MSN Messenger
Aktus

Pridruio: 19 Avg 2007

PorukaPoslao: Sre Dec 19, 2007 3:43 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Sanjalica ::
Jok, bre! Wink

E ondak cujas da si bidam medicinacijski rodjak sve skua sas ovij mi moj,
od musku mi tetku i onij od Bocnu, i onij od Ercegovanu i ima se uturim u site abulnacije na toj pockoloskij crinicku. Razz Cool

Vratia se Ðime di je bija ma di je vbija da je bij alipo mu je bilo Laughing

Mene je uèilo vrijeme da ljubim i da volim jojjjjj meraka rraja ba ihhhh
oni moj od muške mi tetke upano u sevdah ko.... e baš nije, veæ ko kašika u med...eto sad Razz Razz Razz

Eve smo odlucili da se pomiuravamo, za radi opacnost od ovij Pljeskovicovicki opasnik, kuj be ocede sve džemske za njeg samo ga.
E netje mognede toj. ima da mu istrga na nosurdu, pa ima da mu
odrredjujem o terapituu na dr. Besnu Zmijosaviè-Plezovsku, a potomu da se odluciva kvo da se sas njega cinjuje. Twisted Evil Twisted Evil
Pogledaj profil korisnika Poalji privatnu poruku Yahoo Messenger
Rainbow

Pridruio: 31 Dec 2006

PorukaPoslao: et Dec 20, 2007 10:01 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

DR. Besna ZmijosavIÆ-PlezovskIÆ...
Ba ja sam Bre èistokrvnokrvnozrnèana...
S prezime Wink

AAA ..pa...jes vala!Svi koji ne voledeš odma šalješ kod Besnu na...
Ko da ne znaš moje procedure-u lonac -kuvanjac ili na trupac -za glavu skraæuvanjac.
Pošto mnogo jurca dzemske ima mu oDfikarim.....sve dve kekekekek Twisted Evil
Aktus

PorukaPoslao: et Dec 20, 2007 11:03 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Rainbow ::
DR. Besna ZmijosavIÆ-PlezovskIÆ...
Ba ja sam Bre èistokrvnokrvnozrnèana...
S prezime Wink

AAA ..pa...jes vala!Svi koji ne voledeš odma šalješ kod Besnu na...
Ko da ne znaš moje procedure-u lonac -kuvanjac ili na trupac -za glavu skraæuvanjac.
Pošto mnogo jurca dzemske ima mu oDfikarim.....sve dve kekekekek Twisted Evil

Mlogopostkivana Dr. Becna Cool se izbijavamo na gresenja od prdzime ti,
ja si misleja posto si takoj eteleginetna i opacnica da si moras imas rucku krvnu masu u tebe te ama pogreci treba da ti viknam Plezovskaja. Razz
mlogo se poskajavam za radi toga. A sg pocto sam ti ucinija usluzavanje i ti napakovaao zrtvence za kazance i za odcebuvanje na obe mu ga (takoj i treba sas dzumzovi) Twisted Evil Twisted Evil , uma da ti iskam jedno usluzuvanje na men. Wink Wink
Iskam da mi bides visokij dipolmutniski ili dopalmudžijski (zavisuje od jezikovski vrtiaciji) posrednjuvaè u popravku na moji meðunarodovski odnosaji sas onuj sto se na men me nakostressuje i kad gu spazim sav se ispreskakam od straovanje za osobinskopersonalizanu opacnost od njuma. Sad Bre osecujem se kako da mi kandži zakaèuje u mene me i me iskrvljuje krvljanski, takoj straovanje na men nametnula Shocked Shocked . Toj si je onaj tvoja drugarka, karakonžilska ti posestrimka SLapulja Flasteroviæ Poskokulja Idea . Opacna neka, ete raspisa i poteruvanje. Kukuuuuuu kud sade moram i da begam da si nogi kršim. Ima si pobegnem u pustinjsku ambijentaciju i tam se ukopam u pesak sve do glavu (e sad ne odluci do koju) posto zaprecuje opasnicki. Pa temolam finski ( bas sam gledio tV o fincku, bas fina) da mi pomogas da si porpavime odnosajiu sas njum, tiu si imas tij tvoji travki i šišmišovski mšolovki pa si navataj kojo krilce za rad protiv uroci i pripretuvanje i popravuvanje odnosaji. Razz Ki skorpiju te molam Rolling Eyes Rolling Eyes Wink
A imam si i jednu Idea ama necem da tikayujem ako ne mi pomagas Razz
Rainbow

PorukaPoslao: Pet Dec 21, 2007 6:02 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

poèesto da glediš tij tivijovi od finCku zatoj što uticivaju na tvojo ponašenje u napopozitnivniju cvrku.
I mnogo mi se puno dopadnulo obraæivanje na mene me s tvoju stranu da ti pomoglem u odnosaji s gða Poskokulju.
Æe da zabrkam moi dzidzabudzi al paj mi neèto nemam.Treba mi jezik od mlogo fino momèe,šušen na Cunce triejstri dana ,odctojao u lincuru dve nedelje u mraènu sobu na trempteraturu sobnu i daleko od ljucki oèi.
I treba mi nevino devojèe da vi i tebi i njojze -gði dadne da pijete i ti i ona-gða I sve to u najveæa tajnos.Niki ne sme da zna.Ni ti ni ona-gða.samo ja i devojèe.
epa takoj...æe popreèekaš samo za...plez Hiiiiii hiiiiiiiiiiiii
Prosti izviljavam se-jezik Razz Ima sve da bude cikcakum pakum i ne se ima preskakivaš od straovi.samo bidni sprtljiv i mi veruj ki na posrednjuvaè od srceto....
Sanjalica

Pridruio: 24 Okt 2007

PorukaPoslao: Pet Dec 21, 2007 9:25 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Shocked
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Poalji privatnu poruku
Aktus

PorukaPoslao: Pet Dec 21, 2007 10:11 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Shocked

Kojo se ti pa isšuðavaš, em ste se sve udružile, sa èasniji izzupetak
od svaju mi, da me urnisate. A onaj opasnulja od Flesteroviæku mi direkcijski pretuje kje mi isèupava bodlji te. U toj situanciju ti si potrebuješ da bideš na moja mi stranka, jerbo ako toj sve uèini kak si pretnji dava, e ondak Embarassed obrasmo si zelen boctan i jas i ti. Wink
A ja tman si mislea da ti pokazuvam bodlji... kad onooo pihhh Shocked
Edino me može spasuje Becna plezuloviæka zmijolikièka plezuljka skoprijka sestrimka gmizuljavo palacava sas njojzini buækumirisi.
Nema si ništo skriveto osim onoj što e sakriveto od stranku na Dr Plezuljkoviæku, toj si e poradi dukursku etikanciju Razz i zaštiæuvanje na sve onoj što rabotasmo na otomanèe kada gu bejav pacijentoviæ Embarassed
Nesam ništa reknuja što ne be. Idea Idea Idea Arrow
Aktus

PorukaPoslao: Pet Dec 21, 2007 10:28 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

poèesto da glediš tij tivijovi od finCku zatoj što uticivaju na tvojo ponašenje u napopozitnivniju cvrku.
I mnogo mi se puno dopadnulo obraæivanje na mene me s tvoju stranu da ti pomoglem u odnosaji s gða Poskokulju.
Æe da zabrkam moi dzidzabudzi al paj mi neèto nemam.Treba mi jezik od mlogo fino momèe,šušen na Cunce triejstri dana ,odctojao u lincuru dve nedelje u mraènu sobu na trempteraturu sobnu i daleko od ljucki oèi.
I treba mi nevino devojèe da vi i tebi i njojze -gði dadne da pijete i ti i ona-gða I sve to u najveæa tajnos.Niki ne sme da zna.Ni ti ni ona-gða.samo ja i devojèe.
Prosti izviljavam se-jezik Razz Ima sve da bude cikcakum pakum i ne se ima preskakivaš od straovi.samo bidni sprtljiv i mi veruj ki na posrednjuvaè od srceto....

Dr. Becna PLezuljkoviæka Zmijolikoviæka vestièurovska gmizuljava mutikašoviæko, mlogi vi zavaljujem na pomaganje i ve molujem ne kazuvajte sve na diginozite od mene me, jerbo ima da si uplašujete
onoj dremljivo Shocked , pa si ondak ima da ga njega vijemao po zamraèeti ulièki,i da gu saljevamo straovi. Ono mi se nekako zalepilo kako èièak nekij, i ne da se otresne, ma se pitujem kako ima da gu otressnem Cool Wink . Mlogo sam naivanjski postaja od kade si gledujem onij fincoviski filmovi i mlogo fin, finnnn do hmhmhmh Cool i ðozluci si naturi, da se ne viðuje kude mi pogledi bežuvaju Razz .
A ako si je od moranje æu si prièekujem na krivinku za toj tvojo posreduvanje sas Flasteroviæku Wink Idea Idea Idea E jopet nema da ti kazujem jerbo nesi me još izlecèla od straovi. Rolling Eyes Rolling Eyes Wink
Sanjalica

PorukaPoslao: Pet Dec 21, 2007 11:35 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Aktus ::

Dr. Becna PLezuljkoviæka Zmijolikoviæka vestièurovska gmizuljava mutikašoviæko, mlogi vi zavaljujem na pomaganje i ve molujem ne kazuvajte sve na diginozite od mene me, jerbo ima da si uplašujete
onoj dremljivo Shocked , pa si ondak ima da ga njega vijemao po zamraèeti ulièki,i da gu saljevamo straovi. Ono mi se nekako zalepilo kako èièak nekij, i ne da se otresne, ma se pitujem kako ima da gu otressnem Cool Wink . Mlogo sam naivanjski postaja od kade si gledujem onij fincoviski filmovi i mlogo fin, finnnn do hmhmhmh Cool i ðozluci si naturi, da se ne viðuje kude mi pogledi bežuvaju Razz .
A ako si je od moranje æu si prièekujem na krivinku za toj tvojo posreduvanje sas Flasteroviæku Wink Idea Idea Idea E jopet nema da ti kazujem jerbo nesi me još izlecèla od straovi. Rolling Eyes Rolling Eyes Wink

Ja Èièak?! Lele.... Embarassed
Nazad na vrh
Rainbow

PorukaPoslao: Pet Dec 21, 2007 9:38 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Katkus i èièak Exclamation
to suuuu scaaaaaaaaaaaaaaaaaa dvaaaaaaaaaaaa
buljbiliiiiiiiiiii se grli li seeeeeeee sve do polaaaa dvaaaaaaaaa
a od pola dvaaaaaaaa sve do pola triiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nja njaaaaaaaa
plezzzzzzz plezzzzzzzzzzzz uta taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Rainbow

PorukaPoslao: Pet Dec 21, 2007 9:46 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

khm..
ja se izivnjavam zbog ovi izpad iz moj multi liènos...Za nju sam misleja da j bar malcice sravnotežetija...sg vidim æe sazri na Kukov d'n..
Do tg-Mrš ..Pod kljuè,rešetke na vrata,panmpur u usta i nema ni da bekne...Æe me mene bruka i ruši toriteti Exclamation
Aktus

PorukaPoslao: Ned Dec 23, 2007 3:49 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

khm..
ja se izivnjavam zbog ovi izpad iz moj multi liènos...Za nju sam misleja da j bar malcice sravnotežetija...sg vidim æe sazri na Kukov d'n..
Do tg-Mrš ..Pod kljuè,rešetke na vrata,panmpur u usta i nema ni da bekne...Æe me mene bruka i ruši toriteti Exclamation

Pa kolko si gi ima u tebe te, miclim na tij lisnosti, Embarassed
ja si gi upožnav samo nekij,kako Veštièuru, Plezuljku, Zmijosavu,
Kikotaljku i da si više ne nabrajam, æu si cel dan izgubim.
More treba teb sad na onij otomanèe povaljuvati, nema ti druge,
samo da sis najdemo kuj je tolko blesav i hrabar da te tebe povali,
i iskas si sto jes jes da te se povali na otomance. Zrela si ki zrela kruska, mnogomultirana lictnosti. Twisted Evil Twisted Evil
Sanjalica

PorukaPoslao: Pon Dec 24, 2007 9:31 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ko sad ima viš bodlji: èièak ili kaktus? Rolling Eyes
Nazad na vrh
ZoranHristov

Pridruio: 19 Feb 2007

PorukaPoslao: Pon Dec 24, 2007 11:42 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ko sad ima viš bodlji: èièak ili kaktus? Rolling Eyes

ima muški jež...jednu bodlju više. Twisted Evil
Pogledaj profil korisnika Poalji privatnu poruku AIM Adresa Yahoo Messenger MSN Messenger
Rainbow

PorukaPoslao: Uto Dec 25, 2007 4:38 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

ja predlažem da se prebrojite i da mi dostavite rezurtati a ja æe obavim pobendika Rolling Eyes
Prikai poruke iz poslednjih:   
Napii novu temu   Odgovori na poruku    POEZIJASCG - forum -> TRAÈ PARTY - Neobavezno Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 15, 16, 17  Sledeci
Strana 12 od 17

Skoi na:  

Ne moete pisati nove teme u ovom forumu
Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu
Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu
Ne moete glasati u ovom forumu