Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
ljuba-trebotin Site Admin
Pridružio: 10 Avg 2006 Poruke: 279 Lokacija: KruÅ¡evac
|
Poslao: Uto Maj 06, 2008 7:17 pm Naslov: III SUSRETI PESNIKA POEZIJASCG - 10.05.2008 |
|
|
Poštovane kolege pesnici,
Na inicijativu Svetlane Djurdjeviæ, Spasoja Ž. Milovanoviæa, Dragana Todosijeviæa i Ljubodraga Obradoviæa u pripremi je program SUPES - III Susreti pesnika koji svoje radove objavljuju i na www.poezijascg.com. Pripremu i dogovaranje detalja na sebe su i preuzeli inicijatori: Djurdja, Spale, Ljuba i Gana.
Na susretima æe se govoriti poezija po izboru samih pesnika i biæe i dogovora o osnivanju udruženja pesnika *POEZIJASCG*. Posebna atrakcija biæe i druženje sa slikarima u okviru teme: *SLIKARI SLIKAJU PESME - PESNICI STIHUJU SLIKE*, kada æe pesnici na osnovu slika napisati pesmu, a slikari posle èitanja pesme naslikati sliku.
SUSRETI æe se realizovati 10.05.2008. godine u prostoru ETNO KUÆE u Žabaru.
PROGRAM III SUSRETA PESNIKA POEZIJASCG
1. Druženje bi se realizovalo u subotu 10.05.2008. godine u Kruševcu - Etno kuæa Žabare
2. Okupljanje je od od 10 do 11 èasova na lokaciji Autobuske stanice u Kruševcu - saèekivanje kolega iz Srbije i inostranstva i odlazak u ETNO KUÆU u Žabaru.
3. Od 12.00 - 17.00 h. d r u ž e nj e:
12.00 - Uvodno izlaganje organizatora .
12.10 - *SLIKARI SLIKAJU PESME - PESNICI STIHUJU SLIKE*
13.00 - ÈITANJE POEZIJE: RODOLJUBIVA, LJUBAVNA, OSTALA POEZIJA.
15,00 - Donošenje odluke o osnivanju Udruženja POEZIJASCG
15.00 - Zajednièki ruèak
18.00 - Gledanje premijere predstave Marka Gamelotija *STJUARDESE * u Režiji Dejana Šljiviæa i izvodjenju Dramskog studija KUD-a *VUK KARADŽIÆ* iz Trebotina, Žabara i Male Vrbnice.
Napomene:
Organizatori èine napore da se troškovi za zajednièki ruèak obezbede iz sopstvenih sredstava, o èemu æemo Vas naknadno obavestiti!
-Za TREÆE SUSRETE PESNIKA možete se prijaviti na email pesnik@poezijascg.com, najkasnije do 09.05.2008. godine do 24.00.
A možete se prijaviti i ovde na ovom FORUMU.
Sve Najbolje Ljuba Obradoviæ _________________ Stojim sam na putu! Imam samo sliku iz dana, kad bili smo mladi? |
|
Nazad na vrh |
|
|
Sanjalica
Pridružio: 24 Okt 2007 Poruke: 212 Lokacija: Novi Sad
|
Poslao: Sre Maj 07, 2008 6:13 pm Naslov: |
|
|
Ljubo, prijavljujemo se:
1. Ljubica Vukov Davcik
2. Jovan Mihajilo
3. Gordana Knezevic
4. Simo Laketic
5. Sanja Petrovic |
|
Nazad na vrh |
|
|
ljuba-trebotin Site Admin
Pridružio: 10 Avg 2006 Poruke: 279 Lokacija: KruÅ¡evac
|
Poslao: Pet Maj 09, 2008 11:22 am Naslov: |
|
|
Prijavljeni za Supes 2008
1. Ljubica Vukov Davcik
2. Jovan Mihajilo
3. Gordana Knezevic
4. Simo Laketic
5. Sanja Petrovic
6. Zoran Matiæ
7. Svetlana Poljak
8. Miljojko Milojeviæ Bile
9. Života Trifunoviæ
10. Spasoje Ž. Milovanoviæ
11. Zlatko Kneževiæ
12. Tomislav Simiæ
13. Mikica Rakiæ
14. Bratislav Spasojeviæ
15. Ljubodrag Obradoviæ
16. Dragan Todosijeviæ
17. Dalibor Djokiæ
18. Svetlana Biorac-Matiæ (i još par kolega iz njenog kluba)
19. Zoran Jovanoviæ - Hristov
20. Aleksandra Radojicic
21. Vida Nenadic _________________ Stojim sam na putu! Imam samo sliku iz dana, kad bili smo mladi? |
|
Nazad na vrh |
|
|
|