POEZIJASCG - forum POEZIJASCG -
ДОБРОДОШЛИ НА ФОРУМ О ПОЕЗИЈИ!

POČETNAPOČETNA  PitanjaPitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   REGISTRACIJAREGISTRACIJA 
 ProfilProfil   Proveri porukeProveri poruke   PristupiPristupi 

NAD-REALAN

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    POEZIJASCG - forum -> POEZIJA - www.poezijascg.com
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu  
Autor Poruka
ljuba-trebotin
Site Admin

Pridružio: 10 Avg 2006

PorukaPoslao: Sub Jan 13, 2007 7:58 pm    Naslov: NAD-REALAN Odgovoriti sa citatom

Књижевни радови које пише Надреалан

НЕЗАВИСНИ ПОСМАТРАЧ

Седео је тако, мирно, сам са собом, равнодушно клатио ноге, на ободу црне рупе надомак Андромеде, посматрајући Земљу у даљини, са 77mg равнодушности и 9пcm очаја у његовим очима без боје;

са очима у очима, ушима у ушима, мислима у мислима, стомаку у стомаку, зубима у зубима, костима у костима, протези у протези, курцем у левој руци, празним плавим листом у десној, и буђавим ноктима дубоко у срцу.

Када отвори очи при буђењу, увек му протекне једна суза из десне зенице, при помисли да се вечност опет наставља, наставља, наставља, наставља, наставља, наставља, наставља, наставља, наставља, наставља, наставља, наставља, наставља, наставља, наставља, наставља, наставља, наставља, наставља, наставља, наставља, наставља, наставља, наставља...односно: понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, понавља, врти, врти, врти...

Са глатког лакираног плавог празног листа, читао је химну постојања, оцртавајући зеницама линије које је исцртало његово јучерашње повраћање, које је било толико интензивно да су се и неки комадићи трулог меса откачили са зидова његовог ануса, ушли му преко артерија и кичме у мозак, и изашли кроз крваве ноздрве, и пале у жуто-наранџасту смешу на тој глаткој плавој подлози на којој се стидљиво огледају звезде.

Наставио је да седи, сам са собом

Са собом, са собом, са собом...

Седео је...на ивици

На ивици, на ивици, на ивици, на ивици...

И пре него што је обојио празнину свемира ћошковима своје крви, помислио је:

...а све је уствари тако несавршено!!!

док су зидови беспрекидно текли и млели се међу зубчаницима његовог ума

жељног савршенства и моћи.

Надреалан

www.nadrealan.mojblog.co.yu
ljuba-trebotin
Site Admin

Pridružio: 10 Avg 2006

PorukaPoslao: Sub Feb 24, 2007 11:38 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Књижевни радови које пише Надреалан

1 2 3 [D] N R - I

Дете отворених руку. L'existence lacunaire. Kent. Stinnes logistics. Неразумно и опсесивно. C5. Бело, оштро, префињено и прецизно. Пространо а обло, нежно. Као неиздрживи талас несвести. Осећају се угроженим. Тешко дефинисати хумор. Успављује се пратећи каблове врхом ока. Њихови моменти ужвишене озбиљности и апстрактног изражавања: будале. Снимак у трајању од 88 минута: мушкарац, 27 година, седи сам на малом кревету, у малој соби, очај и празнина његове туге му се сливају на уста и деформишу их. Љубичасти цилиндри се ломе у његовом мозгу, као скретнице, само што је он стигао до краја пруге. Судар разума и потреба живота. Умирање у трајању од 88 минута. У слабом осветљењу и апсолутној тишини. Веома таласасте вечне секунде. Неукусне запуштене празне суве крајности сендвича. На периферији млечног пута: планета Земља.
The expression of your own destructiveness turned into subjective creation and philosophy. Начин уравнотежавања и продужавања већ апсурдног.

Long life to the mirrors !!!

http://nadrealan.mojblog.co.yu
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    POEZIJASCG - forum -> POEZIJA - www.poezijascg.com Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Skoči na:  

Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu