| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
| Autor |
Poruka |
pollakova

Pridruio: 30 Sep 2006 Poruke: 372 Lokacija: tu pa tamo... i opet
|
Poslao: Čet Feb 14, 2008 2:15 pm Naslov: |
|
|
Eeeeeeee sestrimko a ja bi se podeluvala sa toboj sa sve a ctoj si pa muskinje ne bi otego protego znaci kad se kod men protegne kod teb se otegne kad se kod teb protegne mini gi otegne ma ctoj si detaljista  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
lepa_S

Pridruio: 17 Avg 2006 Poruke: 924 Lokacija: ch
|
Poslao: Čet Feb 14, 2008 2:16 pm Naslov: |
|
|
| pollakova :: |
Eeeeeeee sestrimko a ja bi se podeluvala sa toboj sa sve a ctoj si pa muskinje ne bi otego protego znaci kad se kod men protegne kod teb se otegne kad se kod teb protegne mini gi otegne ma ctoj si detaljista  |
Cu da ti ispunim zelju sam pod jedini uslov da mi budes svedok dok ucestvujem u prevaru  _________________ Docekaj me osmehom... ... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Čet Feb 14, 2008 2:17 pm Naslov: |
|
|
A cujti Bogamu ocem nego nesto si mislim da mi poSajmis malo od pamet da si i ja radujem na zimske carolije  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Čet Feb 14, 2008 2:18 pm Naslov: |
|
|
A za toboj cu svedocim i daj gi zaba koko soko  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
lepa_S

|
Poslao: Čet Feb 14, 2008 11:38 pm Naslov: |
|
|
A cujti Bogamu ocem nego nesto si mislim da mi poSajmis malo od pamet da si i ja radujem na zimske carolije  |
...uopste nije bilo hladno, naprotiv  _________________ Docekaj me osmehom... ... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Pet Feb 15, 2008 12:47 am Naslov: |
|
|
AhA!!! ja ti gi mislila onoj: ladno je jos vrucije sto recHe moj crnogorkovac  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Rainbow

Pridruio: 31 Dec 2006 Poruke: 386
|
Poslao: Pet Feb 15, 2008 5:12 am Naslov: |
|
|
xaxaxxa iŔpala mi kondicija...æe da moram ovo na nanalizu _________________ Svaka koincidencija s bilo chim-nije sluchajna |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Pet Feb 15, 2008 9:18 pm Naslov: |
|
|
pa izdzogiraj se malo i ti ctoj ce ti faliuje da mi se svrces u tok _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Rainbow

Pridruio: 31 Dec 2006 Poruke: 386
|
Poslao: Sub Feb 16, 2008 3:46 am Naslov: |
|
|
posle vožnju svrnuta sam u toka
sve sve sam da ne dzogiram _________________ Svaka koincidencija s bilo chim-nije sluchajna |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Sub Feb 16, 2008 9:07 am Naslov: |
|
|
Ajde opoooooooooo-RUK mrdni malo sa guzoj...izadji si iz taj mustang da proteguvas nozice Ima da predje toj razmazenje i na menoj  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
lepa_S

|
Poslao: Uto Mar 11, 2008 3:25 am Naslov: |
|
|
Ajde opoooooooooo-RUK mrdni malo sa guzoj...izadji si iz taj mustang da proteguvas nozice Ima da predje toj razmazenje i na menoj  |
Sad ce ona da ih ispruzi...i protegne...mislim na dugine nogice:-)) _________________ Docekaj me osmehom... ... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Uto Mar 11, 2008 2:20 pm Naslov: |
|
|
A kakoj si mislila...da ih ispruzuje nego ctoj da gi nam je ziva i zdrava _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
herman

Pridruio: 18 Jul 2007 Poruke: 271
|
Poslao: Sre Mar 12, 2008 1:06 pm Naslov: |
|
|
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Čet Mar 13, 2008 11:39 pm Naslov: |
|
|
Molim si sestrimke da oladu Hermanceta, trebavaju mu polarniji usloFi  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
lepa_S

|
Poslao: Čet Mar 13, 2008 11:42 pm Naslov: |
|
|
taj se dava, ama ic  _________________ Docekaj me osmehom... ... |
|