| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
| Autor |
Poruka |
Rainbow

Pridružio: 31 Dec 2006 Poruke: 386
|
Poslao: Uto Feb 26, 2008 12:06 am Naslov: |
|
|
xexexe
WELLLCOME TO HELL mister HermanU
viš da se vozi 485 km na sahat--ja ga potkaèila branikEm a Cveca radila sklekove u avto i gledala kroz prozorèe i ona ga æušnula pokraj puta
æe nadoknadimo štetu  _________________ Svaka koincidencija s bilo chim-nije sluchajna |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
herman

Pridružio: 18 Jul 2007 Poruke: 271
|
Poslao: Sre Feb 27, 2008 12:20 am Naslov: |
|
|
Kukuuuu si leleeee na men !!!!!!!!!!!!!!
Kako æu sag da barim žeMskinje  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
herman

|
Poslao: Sre Feb 27, 2008 2:34 pm Naslov: |
|
|
Dušo moja !
I pored zavrzlama na politièko ekonomskom planu èiji se paljitelji i vatrogasci svim silama trude da omalovaže strujanje mog srca moram ti reæi jednu strašnu istinu :
JA TEBE VOLEM !!!!!!!!!!
To da prostite na izraz VOLEM nije volovski nego pesnièki sa svim primesama novooformljenog pravca platonije na ušæu filozofske imaginacije nepoštovaoca takvih da izvinete ljubavnih zapetljotina na pragu serpentina koje vode prometejskom naèinu gledanja na Bogove kojih su se stari Grci i novi Druidi odrekli èerez nepravdu. Zarad ti pogledi na ljubav ovi mlaði su (opet da izvinete na izrazu) nesposobni da voledu ali sposobniji i slobodniji da se pare po æoškovi i druga da prostite nepristojana mesta ali im je glavni cilj da ne raðadu decu jer vide da i sami nisu nizašta. Za nas bi bilo kasno da se razmnožavamo jerbo u ovim godinama, Bože saèuvaj i sakloni, može bit da bi ni deca imala neku falinku pa nebi mogli da se ženedu i udavadu.Ali sve to nam ne stoji na put da se VOLEMO i još ponešto radimo.Ne, nedajmo se zamagljenim pogledima patrijahalno vaspitanih aveti da nas spreèe u ovako velièanstvenim namerama / mislim da se Volemo/.
Ustajmo protiv nasilnièkih nastojanja svetskih velièina da nam udaraju elektro šokove na ova naša ustreptala srceta i da nam stavljaju stare baterije u onoj kutièe sto daje ritam na našu ljubaf.
Ja reko pa ma me opet polegli na popravni u sobèe na otomanèe.
Ja te VOLEM da mi jebeš mater ako sam te slago !!!!!
Tvoj veèiti student koji još nije svršio.
Zna ona na koju sam pisuvao  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

Pridružio: 30 Sep 2006 Poruke: 372 Lokacija: tu pa tamo... i opet
|
Poslao: Èet Feb 28, 2008 5:42 pm Naslov: |
|
|
EeeeeeeeeeeeeeeeeJJJ alo durustavance hik hik do kaku ste rabotu sada stigli  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Èet Feb 28, 2008 5:45 pm Naslov: |
|
|
| Rainbow :: |
Cveco Si izmiksata ko nedaj me Bože jel ostalo nešto i tvojo da ima  |
a sam izmiksata i nikako mikser da prestaje da mi raduva...od mojijeg mo ostalo samo tretJe oko ovolikooooooooooooo  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
lepa_S

Pridružio: 17 Avg 2006 Poruke: 924 Lokacija: ch
|
Poslao: Uto Mar 11, 2008 3:21 am Naslov: |
|
|
| herman :: |
Dušo moja !
I pored zavrzlama na politièko ekonomskom planu èiji se paljitelji i vatrogasci svim silama trude da omalovaže strujanje mog srca moram ti reæi jednu strašnu istinu :
JA TEBE VOLEM !!!!!!!!!!
To da prostite na izraz VOLEM nije volovski nego pesnièki sa svim primesama novooformljenog pravca platonije na ušæu filozofske imaginacije nepoštovaoca takvih da izvinete ljubavnih zapetljotina na pragu serpentina koje vode prometejskom naèinu gledanja na Bogove kojih su se stari Grci i novi Druidi odrekli èerez nepravdu. Zarad ti pogledi na ljubav ovi mlaði su (opet da izvinete na izrazu) nesposobni da voledu ali sposobniji i slobodniji da se pare po æoškovi i druga da prostite nepristojana mesta ali im je glavni cilj da ne raðadu decu jer vide da i sami nisu nizašta. Za nas bi bilo kasno da se razmnožavamo jerbo u ovim godinama, Bože saèuvaj i sakloni, može bit da bi ni deca imala neku falinku pa nebi mogli da se ženedu i udavadu.Ali sve to nam ne stoji na put da se VOLEMO i još ponešto radimo.Ne, nedajmo se zamagljenim pogledima patrijahalno vaspitanih aveti da nas spreèe u ovako velièanstvenim namerama / mislim da se Volemo/.
Ustajmo protiv nasilnièkih nastojanja svetskih velièina da nam udaraju elektro šokove na ova naša ustreptala srceta i da nam stavljaju stare baterije u onoj kutièe sto daje ritam na našu ljubaf.
Ja reko pa ma me opet polegli na popravni u sobèe na otomanèe.
Ja te VOLEM da mi jebeš mater ako sam te slago !!!!!
Tvoj veèiti student koji još nije svršio.
Zna ona na koju sam pisuvao  |
Koju rec da tresnem a da ostanem ziva...?
Inace (bez sale) U PRAVU SI!
Nemoj da se zakunujes u majku ionako teb' verujem-o ) samo ti ne verujes na mene da ti verujem sve:-)))
Sas osmehohom te ljubim i sve sam izbalavila ovaj papir:)) _________________ Docekaj me osmehom... ... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
herman

|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 3:12 am Naslov: |
|
|
Akoj je neki trenutacno na otomance molem da gu kitno bacite jer mene je potrebno, zamutilo mi se u tintaru prisluskujuci onoj raspravu kako bi bilo najlepse PRVI PUT pa jos ne odosmo dalje od korice, izgleda da ce bidnu mlogo tvrde.
Pa mi ovde izresavasmo mlogo gorsi problemi od toj i sve na finjak a tam... Boze me sacuvaj.
Imao sam mlogo lep predlog za tam al pitam se kako da gu izlozim kad svi pricaju a niki nikoga ne saslusa.
100 otaca kilava deca
Ne mozes celom svetu kolaca namesiti
Ja u klin ti u plocu
Itd. itd. itd........  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 2:53 pm Naslov: |
|
|
E neTje da bidne Ja sam ti na otomance i netju se svrtjem sa njega dok me ne izlecuvate  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
herman

|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 3:12 pm Naslov: |
|
|
Ju, juuuu jadna drugo, da to kod teb nije prešlo u onoj / da prostite/ Kronièno il ste se tolko ulenjili da vam se sa otomanèe ne silazuva. Daj Boške da je ovoj drugo.  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Èet Mar 27, 2008 1:24 pm Naslov: |
|
|
e JES moj kompadros lenjivost na hronicno I necu gi izlazivam dok ne otpoli Ctoj?!!! da nemas ctoj protiv  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
herman

|
Poslao: Èet Mar 27, 2008 11:05 pm Naslov: |
|
|
| ma jok bre, samo sam umoran od sve ove peripetije. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Aktus

Pridružio: 19 Avg 2007 Poruke: 334 Lokacija: Jacksonville florida
|
Poslao: Sre Apr 02, 2008 12:51 am Naslov: |
|
|
Haloooo be jel gotova ova njegova pretraguljska mediteracija,
viš da je ošo u politikanski virovi, spasuajte ga za ime Božice
(il neke druge) tek se èovek oženija a da posandcuje na politikanstisju boljku lelke majke  _________________ Ako je istina u vinu, ljepota u dusi,
sta je onda sa razumom? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
lepa_S

|
Poslao: Sre Apr 16, 2008 7:47 pm Naslov: |
|
|
 _________________ Docekaj me osmehom... ... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
herman

|
Poslao: Pet Apr 18, 2008 12:30 pm Naslov: |
|
|
Ti samoranko da æutiš. Lakše je biti lud udvoje.  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
lepa_S

|
Poslao: Pet Apr 18, 2008 1:27 pm Naslov: |
|
|
a sto:) na men' zaboravljas, jado moj  _________________ Docekaj me osmehom... ... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|