|
POEZIJASCG - ДОБРОДОШЛИ НА ФОРУМ О ПОЕЗИЈИ!
|
| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeu temu |
| Autor |
Poruka |
ZoranHristov

Pridruio: 19 Feb 2007 Poruke: 104 Lokacija: LEle
|
Poslao: Sre Dec 19, 2007 12:32 pm Naslov: |
|
|
uffff. laknulo mi, živ mi majka.
Baš se mislim, kako ovakoj smotan da budem u onoj s teško ime za zborenje onoj èudno, bre, onuj insekt (el pa takoj nekako) vezu s neku sestru. _________________ Ore lola, sa cetiri vola,
dva su tudja, dva njegova nisu. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Aktus

Pridruio: 19 Avg 2007 Poruke: 334 Lokacija: Jacksonville florida
|
Poslao: Sre Dec 19, 2007 3:43 pm Naslov: |
|
|
| Sanjalica :: |
Jok, bre!  |
E ondak cujas da si bidam medicinacijski rodjak sve skua sas ovij mi moj,
od musku mi tetku i onij od Bocnu, i onij od Ercegovanu i ima se uturim u site abulnacije na toj pockoloskij crinicku.
Vratia se Ðime di je bija ma di je vbija da je bij alipo mu je bilo
Mene je uèilo vrijeme da ljubim i da volim jojjjjj meraka rraja ba ihhhh
oni moj od muške mi tetke upano u sevdah ko.... e baš nije, veæ ko kašika u med...eto sad
Eve smo odlucili da se pomiuravamo, za radi opacnost od ovij Pljeskovicovicki opasnik, kuj be ocede sve džemske za njeg samo ga.
E netje mognede toj. ima da mu istrga na nosurdu, pa ima da mu
odrredjujem o terapituu na dr. Besnu Zmijosaviè-Plezovsku, a potomu da se odluciva kvo da se sas njega cinjuje.  _________________ Ako je istina u vinu, ljepota u dusi,
sta je onda sa razumom? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Rainbow

Pridruio: 31 Dec 2006 Poruke: 386
|
Poslao: et Dec 20, 2007 10:01 pm Naslov: |
|
|
DR. Besna ZmijosavIÆ-PlezovskIÆ...
Ba ja sam Bre èistokrvnokrvnozrnèana...
S prezime
AAA ..pa...jes vala!Svi koji ne voledeš odma šalješ kod Besnu na...
Ko da ne znaš moje procedure-u lonac -kuvanjac ili na trupac -za glavu skraæuvanjac.
Pošto mnogo jurca dzemske ima mu oDfikarim.....sve dve kekekekek  _________________ Svaka koincidencija s bilo chim-nije sluchajna |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Aktus

|
Poslao: et Dec 20, 2007 11:03 pm Naslov: |
|
|
| Rainbow :: |
DR. Besna ZmijosavIÆ-PlezovskIÆ...
Ba ja sam Bre èistokrvnokrvnozrnèana...
S prezime
AAA ..pa...jes vala!Svi koji ne voledeš odma šalješ kod Besnu na...
Ko da ne znaš moje procedure-u lonac -kuvanjac ili na trupac -za glavu skraæuvanjac.
Pošto mnogo jurca dzemske ima mu oDfikarim.....sve dve kekekekek  |
Mlogopostkivana Dr. Becna se izbijavamo na gresenja od prdzime ti,
ja si misleja posto si takoj eteleginetna i opacnica da si moras imas rucku krvnu masu u tebe te ama pogreci treba da ti viknam Plezovskaja.
mlogo se poskajavam za radi toga. A sg pocto sam ti ucinija usluzavanje i ti napakovaao zrtvence za kazance i za odcebuvanje na obe mu ga (takoj i treba sas dzumzovi) , uma da ti iskam jedno usluzuvanje na men.
Iskam da mi bides visokij dipolmutniski ili dopalmudžijski (zavisuje od jezikovski vrtiaciji) posrednjuvaè u popravku na moji meðunarodovski odnosaji sas onuj sto se na men me nakostressuje i kad gu spazim sav se ispreskakam od straovanje za osobinskopersonalizanu opacnost od njuma. Bre osecujem se kako da mi kandži zakaèuje u mene me i me iskrvljuje krvljanski, takoj straovanje na men nametnula . Toj si je onaj tvoja drugarka, karakonžilska ti posestrimka SLapulja Flasteroviæ Poskokulja . Opacna neka, ete raspisa i poteruvanje. Kukuuuuuu kud sade moram i da begam da si nogi kršim. Ima si pobegnem u pustinjsku ambijentaciju i tam se ukopam u pesak sve do glavu (e sad ne odluci do koju) posto zaprecuje opasnicki. Pa temolam finski ( bas sam gledio tV o fincku, bas fina) da mi pomogas da si porpavime odnosajiu sas njum, tiu si imas tij tvoji travki i šišmišovski mšolovki pa si navataj kojo krilce za rad protiv uroci i pripretuvanje i popravuvanje odnosaji. Ki skorpiju te molam
A imam si i jednu ama necem da tikayujem ako ne mi pomagas  _________________ Ako je istina u vinu, ljepota u dusi,
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Rainbow

|
Poslao: Pet Dec 21, 2007 6:02 am Naslov: |
|
|
poèesto da glediš tij tivijovi od finCku zatoj što uticivaju na tvojo ponašenje u napopozitnivniju cvrku.
I mnogo mi se puno dopadnulo obraæivanje na mene me s tvoju stranu da ti pomoglem u odnosaji s gða Poskokulju.
Æe da zabrkam moi dzidzabudzi al paj mi neèto nemam.Treba mi jezik od mlogo fino momèe,šušen na Cunce triejstri dana ,odctojao u lincuru dve nedelje u mraènu sobu na trempteraturu sobnu i daleko od ljucki oèi.
I treba mi nevino devojèe da vi i tebi i njojze -gði dadne da pijete i ti i ona-gða I sve to u najveæa tajnos.Niki ne sme da zna.Ni ti ni ona-gða.samo ja i devojèe.
epa takoj...æe popreèekaš samo za...plez Hiiiiii hiiiiiiiiiiiii
Prosti izviljavam se-jezik Ima sve da bude cikcakum pakum i ne se ima preskakivaš od straovi.samo bidni sprtljiv i mi veruj ki na posrednjuvaè od srceto.... _________________ Svaka koincidencija s bilo chim-nije sluchajna |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Sanjalica

Pridruio: 24 Okt 2007 Poruke: 212 Lokacija: Novi Sad
|
Poslao: Pet Dec 21, 2007 9:25 am Naslov: |
|
|
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Aktus

|
Poslao: Pet Dec 21, 2007 10:11 am Naslov: |
|
|
 |
Kojo se ti pa isšuðavaš, em ste se sve udružile, sa èasniji izzupetak
od svaju mi, da me urnisate. A onaj opasnulja od Flesteroviæku mi direkcijski pretuje kje mi isèupava bodlji te. U toj situanciju ti si potrebuješ da bideš na moja mi stranka, jerbo ako toj sve uèini kak si pretnji dava, e ondak obrasmo si zelen boctan i jas i ti.
A ja tman si mislea da ti pokazuvam bodlji... kad onooo pihhh
Edino me može spasuje Becna plezuloviæka zmijolikièka plezuljka skoprijka sestrimka gmizuljavo palacava sas njojzini buækumirisi.
Nema si ništo skriveto osim onoj što e sakriveto od stranku na Dr Plezuljkoviæku, toj si e poradi dukursku etikanciju i zaštiæuvanje na sve onoj što rabotasmo na otomanèe kada gu bejav pacijentoviæ
Nesam ništa reknuja što ne be.  _________________ Ako je istina u vinu, ljepota u dusi,
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Aktus

|
Poslao: Pet Dec 21, 2007 10:28 am Naslov: |
|
|
poèesto da glediš tij tivijovi od finCku zatoj što uticivaju na tvojo ponašenje u napopozitnivniju cvrku.
I mnogo mi se puno dopadnulo obraæivanje na mene me s tvoju stranu da ti pomoglem u odnosaji s gða Poskokulju.
Æe da zabrkam moi dzidzabudzi al paj mi neèto nemam.Treba mi jezik od mlogo fino momèe,šušen na Cunce triejstri dana ,odctojao u lincuru dve nedelje u mraènu sobu na trempteraturu sobnu i daleko od ljucki oèi.
I treba mi nevino devojèe da vi i tebi i njojze -gði dadne da pijete i ti i ona-gða I sve to u najveæa tajnos.Niki ne sme da zna.Ni ti ni ona-gða.samo ja i devojèe.
Prosti izviljavam se-jezik Ima sve da bude cikcakum pakum i ne se ima preskakivaš od straovi.samo bidni sprtljiv i mi veruj ki na posrednjuvaè od srceto.... |
Dr. Becna PLezuljkoviæka Zmijolikoviæka vestièurovska gmizuljava mutikašoviæko, mlogi vi zavaljujem na pomaganje i ve molujem ne kazuvajte sve na diginozite od mene me, jerbo ima da si uplašujete
onoj dremljivo , pa si ondak ima da ga njega vijemao po zamraèeti ulièki,i da gu saljevamo straovi. Ono mi se nekako zalepilo kako èièak nekij, i ne da se otresne, ma se pitujem kako ima da gu otressnem . Mlogo sam naivanjski postaja od kade si gledujem onij fincoviski filmovi i mlogo fin, finnnn do hmhmhmh i ðozluci si naturi, da se ne viðuje kude mi pogledi bežuvaju .
A ako si je od moranje æu si prièekujem na krivinku za toj tvojo posreduvanje sas Flasteroviæku E jopet nema da ti kazujem jerbo nesi me još izlecèla od straovi.  _________________ Ako je istina u vinu, ljepota u dusi,
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Sanjalica

|
Poslao: Pet Dec 21, 2007 11:35 am Naslov: |
|
|
| Aktus :: |
Prosti izviljavam se-jezik Ima sve da bude cikcakum pakum i ne se ima preskakivaš od straovi.samo bidni sprtljiv i mi veruj ki na posrednjuvaè od srceto.... |
Dr. Becna PLezuljkoviæka Zmijolikoviæka vestièurovska gmizuljava mutikašoviæko, mlogi vi zavaljujem na pomaganje i ve molujem ne kazuvajte sve na diginozite od mene me, jerbo ima da si uplašujete
onoj dremljivo , pa si ondak ima da ga njega vijemao po zamraèeti ulièki,i da gu saljevamo straovi. Ono mi se nekako zalepilo kako èièak nekij, i ne da se otresne, ma se pitujem kako ima da gu otressnem . Mlogo sam naivanjski postaja od kade si gledujem onij fincoviski filmovi i mlogo fin, finnnn do hmhmhmh i ðozluci si naturi, da se ne viðuje kude mi pogledi bežuvaju .
A ako si je od moranje æu si prièekujem na krivinku za toj tvojo posreduvanje sas Flasteroviæku E jopet nema da ti kazujem jerbo nesi me još izlecèla od straovi.  |
Ja Èièak?! Lele....  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Rainbow

|
Poslao: Pet Dec 21, 2007 9:38 pm Naslov: |
|
|
Katkus i èièak
to suuuu scaaaaaaaaaaaaaaaaaa dvaaaaaaaaaaaa
buljbiliiiiiiiiiii se grli li seeeeeeee sve do polaaaa dvaaaaaaaaa
a od pola dvaaaaaaaa sve do pola triiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nja njaaaaaaaa
plezzzzzzz plezzzzzzzzzzzz uta taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa _________________ Svaka koincidencija s bilo chim-nije sluchajna |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Rainbow

|
Poslao: Pet Dec 21, 2007 9:46 pm Naslov: |
|
|
khm..
ja se izivnjavam zbog ovi izpad iz moj multi liènos...Za nju sam misleja da j bar malcice sravnotežetija...sg vidim æe sazri na Kukov d'n..
Do tg-Mrš ..Pod kljuè,rešetke na vrata,panmpur u usta i nema ni da bekne...Æe me mene bruka i ruši toriteti  _________________ Svaka koincidencija s bilo chim-nije sluchajna |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Aktus

|
Poslao: Ned Dec 23, 2007 3:49 pm Naslov: |
|
|
khm..
ja se izivnjavam zbog ovi izpad iz moj multi liènos...Za nju sam misleja da j bar malcice sravnotežetija...sg vidim æe sazri na Kukov d'n..
Do tg-Mrš ..Pod kljuè,rešetke na vrata,panmpur u usta i nema ni da bekne...Æe me mene bruka i ruši toriteti  |
Pa kolko si gi ima u tebe te, miclim na tij lisnosti,
ja si gi upožnav samo nekij,kako Veštièuru, Plezuljku, Zmijosavu,
Kikotaljku i da si više ne nabrajam, æu si cel dan izgubim.
More treba teb sad na onij otomanèe povaljuvati, nema ti druge,
samo da sis najdemo kuj je tolko blesav i hrabar da te tebe povali,
i iskas si sto jes jes da te se povali na otomance. Zrela si ki zrela kruska, mnogomultirana lictnosti.  _________________ Ako je istina u vinu, ljepota u dusi,
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Sanjalica

|
Poslao: Pon Dec 24, 2007 9:31 am Naslov: |
|
|
Ko sad ima viš bodlji: èièak ili kaktus?  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
ZoranHristov

Pridruio: 19 Feb 2007 Poruke: 104 Lokacija: LEle
|
Poslao: Pon Dec 24, 2007 11:42 am Naslov: |
|
|
Ko sad ima viš bodlji: èièak ili kaktus?  |
ima muški jež...jednu bodlju više.  _________________ Ore lola, sa cetiri vola,
dva su tudja, dva njegova nisu. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Rainbow

|
Poslao: Uto Dec 25, 2007 4:38 am Naslov: |
|
|
ja predlažem da se prebrojite i da mi dostavite rezurtati a ja æe obavim pobendika  _________________ Svaka koincidencija s bilo chim-nije sluchajna |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|
|