| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
| Autor |
Poruka |
Aktus

Pridruio: 19 Avg 2007 Poruke: 334 Lokacija: Jacksonville florida
|
Poslao: Pet Okt 12, 2007 1:31 pm Naslov: |
|
|
| Rainbow :: |
Ceco-garanzija je dozzivotna.For free(za tebe).cu ti posaljem u edno kutiche...reko ne mora se zhili u vodema ,a moz bez vode da prezivi.Samo...ako ti se privati a ne ti se svidi-nema vrtanje nazad ..jer cu do td da spiskam sve novcane naplate. |
Svastiske bidi na oprez, ce ti tiri izmedj zelembaci i onuj malu gi zelenu sestricku ssssss ...sto si reknee, jer ovaj je prava kobraaaaaaa
(ma ne reko da neje dobra, sto jes jes, al imade ono njeno ssssssss ) _________________ Ako je istina u vinu, ljepota u dusi,
sta je onda sa razumom? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
herman

Pridruio: 18 Jul 2007 Poruke: 271
|
Poslao: Pet Okt 12, 2007 1:38 pm Naslov: |
|
|
Ma kuja kobra bre, to je belouska sam si metnula kapicu za spavanje.  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Rainbow

Pridruio: 31 Dec 2006 Poruke: 386
|
Poslao: Pet Okt 12, 2007 6:11 pm Naslov: |
|
|
..ili je mozda sarka koja se presvukla u belousku i si turila kapicu da pajki
A mozda je i od oni rasssssni glisti..a vi se od zmije plasite..pa kalucinirate .. puz golatj?
Kuj sam ja  _________________ Svaka koincidencija s bilo chim-nije sluchajna |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Aktus

|
Poslao: Pet Okt 12, 2007 7:25 pm Naslov: |
|
|
..ili je mozda sarka koja se presvukla u belousku i si turila kapicu da pajki
A mozda je i od oni rasssssni glisti..a vi se od zmije plasite..pa kalucinirate .. puz golatj?
Kuj sam ja  |
Otkude ti ideja da si rasna glista, pa nisi be u Californiu da bides Californisana klista, ti si be u New York, i mozes smo da bides
e jopet imam ali necem da ti kazem  _________________ Ako je istina u vinu, ljepota u dusi,
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Rainbow

|
Poslao: Pet Okt 12, 2007 7:54 pm Naslov: |
|
|
Lele Budi se zverka u mene me!
da bog ti pukla guma u sred nedodjiju i rezervar ti se isprazni pa da bijes noge bar trijes klilometri i pljusti kisa i gromovi sve padaju oko tebe a nemas kude da se sklonis..a kad se umoris -da sednes na kaktus pa ti treba intervencija i da ti udaru jednu-dve-tri inekcije da ne zaradis trovanje...I..i  _________________ Svaka koincidencija s bilo chim-nije sluchajna |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
lepa_S

Pridruio: 17 Avg 2006 Poruke: 924 Lokacija: ch
|
Poslao: Sub Okt 13, 2007 9:53 am Naslov: |
|
|
da bog ti pukla guma u sred nedodjiju i rezervar ti se isprazni pa da bijes noge bar trijes klilometri i pljusti kisa i gromovi sve padaju oko tebe a nemas kude da se sklonis..a kad se umoris -da sednes na kaktus pa ti treba intervencija i da ti udaru jednu-dve-tri inekcije da ne zaradis trovanje...I..i  |
....hehehhehehehehheeeeeeeeeeeeeee, e slatko sam se nasmejala. To mi je trebalo.
Sjajni ste...Neisrpni.
Podrska...lepa  _________________ Docekaj me osmehom... ... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Aktus

|
Poslao: Sub Okt 13, 2007 7:04 pm Naslov: |
|
|
da bog ti pukla guma u sred nedodjiju i rezervar ti se isprazni pa da bijes noge bar trijes klilometri i pljusti kisa i gromovi sve padaju oko tebe a nemas kude da se sklonis..a kad se umoris -da sednes na kaktus pa ti treba intervencija i da ti udaru jednu-dve-tri inekcije da ne zaradis trovanje...I..i  |
Netje moze, ovdek sam ja zaduzet za injektiranje, ja si imam i probor (bodlje), sto ste mlada damo zabravili. Takoj da ti ovaj kletva nema pije vodu ( a u pustinju voda si i nema, osim u kaktus )
Ijoaooooo jopet ama crkni pukne nema ti recem ete ti ga pa sad  _________________ Ako je istina u vinu, ljepota u dusi,
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Aktus

|
Poslao: Sub Okt 13, 2007 7:06 pm Naslov: |
|
|
| lepa_S :: |
....hehehhehehehehheeeeeeeeeeeeeee, e slatko sam se nasmejala. To mi je trebalo.
Sjajni ste...Neisrpni.
Podrska...lepa  |
Lepavka nemo se mlogo smejes znasss iz dva razlozi,
prvi ce dobijes bore smejalice na toj tvojo belo lice,
i drugo ce ti se vidu kjajnici, znasssh. khe khe khe (ovoj si je onomatopijacija od smijulkanje sas ruku na,,,hmmmm) _________________ Ako je istina u vinu, ljepota u dusi,
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Rainbow

|
Poslao: Sub Okt 13, 2007 9:58 pm Naslov: |
|
|
khe khe khe (ovoj si je onomatopijacija od smijulkanje sas ruku na,,,hmmmm)
...xaxaxxaxa
Sas ruku na tvoja zapusheta usta i te neko jos golica .....A bemmu chvorka...ti zavezan!  _________________ Svaka koincidencija s bilo chim-nije sluchajna |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Aktus

|
Poslao: Ned Okt 14, 2007 10:50 pm Naslov: |
|
|
khe khe khe (ovoj si je onomatopijacija od smijulkanje sas ruku na,,,hmmmm)
...xaxaxxaxa
Sas ruku na tvoja zapusheta usta i te neko jos golica .....A bemmu chvorka...ti zavezan!  |
Eve jopet ide u vezu zapusuvanje Neje sas ruku
posto mi e ona zemska zapljusnula usta sas dvojni elementi ja si mora da pronadjem ventil kude da se dojde malko zrak, jal zvonce za alarm kad mi dojde gusto, moram sas nestro se prikaciujem kako oni shatli u svemir, inace odo u exploziju binladenovko samoutepanko
 _________________ Ako je istina u vinu, ljepota u dusi,
|
| Nazad na vrh |
|
 |
herman

|
Poslao: Pon Okt 15, 2007 3:06 am Naslov: |
|
|
Ej ti samoutepavko ako si bas na toj resio idi si zagrli hauzmajstorovica.
Da ja malo danem sas dusu  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
lepa_S

Pridruio: 17 Avg 2006 Poruke: 924 Lokacija: ch
|
Poslao: Uto Okt 16, 2007 1:00 am Naslov: |
|
|
| herman :: |
Ej ti samoutepavko ako si bas na toj resio idi si zagrli hauzmajstorovica.
Da ja malo danem sas dusu  |
...hahhahhahahaaa...
cmok
p.s. a kude ce ti dusa sas tuj mrznju na srafbusenka Pa ja Gi ne mrzim one tvoje penicilinke....................
c c c cc............  _________________ Docekaj me osmehom... ... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
herman

|
Poslao: Sre Okt 17, 2007 3:34 pm Naslov: |
|
|
Pa ja gu ne mrzim/ Sravcigerkovica/ al mi smetuva sto si stoji izmedju nasu ljubav:
On si je kao cir, a sto smetuva mora se odstranljuvlje.  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Rainbow

|
Poslao: Pon Okt 22, 2007 4:06 am Naslov: |
|
|
Seciranje?
Laserska hirurgija?
...grozni lekovi i napiCi... jadan sraVcigerko ako ga odsranjivas ki cHir  _________________ Svaka koincidencija s bilo chim-nije sluchajna |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
herman

|
Poslao: Pon Okt 22, 2007 9:42 am Naslov: |
|
|
Ma kuji lakseri jadna ti, ja si znajem samo za skalperi al posto se od krv zgrazavam cu to prepustim na Kaktusavko, on si ima praksu, bio na priobuku s“oni indijanci pa si znaje da skalpira
Ja si samo sacekam rezultat  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|