| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
| Autor |
Poruka |
ljuba-trebotin Site Admin

Pridruio: 10 Avg 2006 Poruke: 279 Lokacija: KruŔevac
|
Poslao: Sub Nov 17, 2007 9:12 pm Naslov: KNJIGA POEZIJE ĆØlanova sajta www.poezijascg.com |
|
|
PoŔtovani pesnici, èlanovi sajta www.poezijascg.com , ovo je poziv za sve Vas koji ste zainteresovani za objavljivanje zajednièke knjige.
Ovaj tekst poziva smo osmislili Sanja PetroviƦ i ja.
TEKST POZIVA GLASI:
Na prvim susretima pesnika "POEZIJASCG" održanog 28.10.2007. godine u Beogradu odluèeno je da se u narednim mesecima pripremi i odŔtampa prva knjiga pesnika koji svoju poeziju objavljuju i na www.poezijascg.com u kojoj bi svaki od pesnika dobio po pet strana.
Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane pesnike da se prijave ovde na forumu u posebnoj temi PRIJAVLJUJEM SE ZA ZAJEDNIĆKU KNJIGU *POEZIJASCG* na sledeƦem linku:
http://poezijascg.com/forumphpBB2/viewtopic.php?p=2004#2004
najkasnije do 15.12.2007. godine, kako bi se mogla knjiga pripremiti i formirati cena Ŕtampanja.
Orjentaciono, zasad baratamo cenom od 1.200,00 dinara, koliko bi svaki pesnik izdvojio za knjigu i za uzvrat dobio moguƦnost da objavi svoju poeziju na 5 strana i 10 primerka knjige.
Naknadno æemo objaviti taèan iznos koji je neophodan da svi uèesnici uplate, po sagledavanju broja prijavljenih.
Sve detalje oko Ŕtampanja knjige odradiæe,
1. Sanja PetroviƦ
2. Lepa SimiƦ
3. Miljojko MilojeviƦ
4. Spasoje Ž. Milovanoviæ
5. Ljubodrag ObradoviƦ
SreƦno nam bilo!!! _________________ Stojim sam na putu! Imam samo sliku iz dana, kad bili smo mladi? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Aktus

Pridruio: 19 Avg 2007 Poruke: 334 Lokacija: Jacksonville florida
|
Poslao: Čet Nov 22, 2007 4:54 pm Naslov: |
|
|
Ljubo, ideja je fantastièna i vidimima i interesovanja. Nego imam jedno pitanje, moe li se dovesti i koji gost, poŔto ima jedno sramežljivo stvorenje, kje ubjeðujem da nam se prikljuæi na poeziji, ali nisam siguran, pa bar da nam bude kao gost. Naravno ako je moguæe.
Pozdrav veliki drugar tebi i ekipi.
I joŔ neŔto promocija? Kako ste to zamislili, mi koji smodaleko trebamo se na vrijem espremiti za to. _________________ Ako je istina u vinu, ljepota u dusi,
sta je onda sa razumom? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Nov 22, 2007 9:58 pm Naslov: |
|
|
Božo,
Mogla bi se pojaviti kao gost ako je ti zastupaÅ”, pod istim uslovima kao i ostali.
O svim detaljima ovde Ʀemo Vas obavestiti, pa i o promociji. Prvo da vidimo koliko pesnika ima u projektu.
Pozdrav Ljuba _________________ Stojim sam na putu! Imam samo sliku iz dana, kad bili smo mladi? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Aktus

Pridruio: 19 Avg 2007 Poruke: 334 Lokacija: Jacksonville florida
|
Poslao: Sre Nov 28, 2007 3:51 am Naslov: |
|
|
| ljuba-trebotin :: |
Božo,
Mogla bi se pojaviti kao gost ako je ti zastupaÅ”, pod istim uslovima kao i ostali.
Pozdrav Ljuba |
E Ljubo, Ljubo otkud ti ideja da je žensko u pitanju?
Nigdje ne pomenuh "polaritet".
A ko zna možda i skupi hrabrosti  _________________ Ako je istina u vinu, ljepota u dusi,
sta je onda sa razumom? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Dec 03, 2007 12:25 am Naslov: |
|
|
DA Božo, bio si neodrdjen, a ja pomislio na osnovu tona poruke...
Pozdrav Ljuba. _________________ Stojim sam na putu! Imam samo sliku iz dana, kad bili smo mladi? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|