Poštovani posetioci i članovi sajta,

Ako ste odlučili da uplatite donaciju za razvoj i održavanje sajta www.poezijascg.com , pročitajte i sledeća obaveštenja i sugestije:

Visina donacije:
Visina donacije nije ničim ograničena i odredjena. Ja predlažem da donje granice iznose: za uplatu od donatora iz zemlje 1.000,00 dinara i za uplatu od donatora iz inostranstva 50,00 Evra, a gornje granice su stvar Vaših mogućnosti i procene . 

Uplata donacije:
Ako mislite da treba podržati razvoj i opstanak ovog sajta, i imate mogućnosti da finansijski pomognete, Vašu donaciju možete uplatite na sledeći način:

Uplata iz inostranstva:

- Ako ste odlučili da uplatite deviznu donaciju za razvoj i održavanje sajta www.poezijascg.com , to možete uraditi uplatom na moj devizni račun kod NLB BANKE. Potrebno je da mi se prethodno javite na mejl pesnik@poezijascg.com da bih Vam prosledio instrukcije za plaćanje dobijene od LHB BANKE

Uplata iz zemlje:

- Dinarski tekući račun Udruženja pesnika Srbije - PoezijaSRB: 310-209359-17 kod NLB Banke.
- Primalac: Udruženje pesnika Srbije - PoezijaSRB, Kruševac, Cara Lazara 142


Po izvršenoj uplati donacije molim Vas da me o tome obavestite na email  pesnik@poezijascg.com

Zahvalnost:
Hvala svima koji pomognu i nadam se da ću opravdati poverenje onih koji veruju u ideju vodilju koju sledim od samog početka, a to je, da ponovim , da se poezija pesnika iz Srbije, Crne Gore i drugih EX - YU prostora, uz pomoć ovog sajta, na danas najjednostavniji način, putem interneta,  unese u sve domove i tako poetske vrednosti učine dostupnim.

Vlasnik sajta
Ljubodrag Obradović