| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
| Autor |
Poruka |
ZoranHristov

Pridruio: 19 Feb 2007 Poruke: 104 Lokacija: LEle
|
Poslao: Pet Feb 23, 2007 7:39 am Naslov: PAŽNJA, PAŽNJA ... DRUŽENJE... |
|
|
PoŔtovani pesnici, neæu da kažem kolege, jer ja to joŔ uvek nisam.
U modi su svakojaka druženja, okupljanja i sliène stvari, pod razlièitim nazivima, a sa jedinstvenom prilikom da virtuelno predje u realne okvire.
Ideja mi se duže vreme mota u glavi, znam da ima joŔ koji misle slièno zato vas pozivam da svi zajedno organizujemo jedno druženje nas koji piŔemo na ovom sajtu.
Dakle, za poèetak dovoljno je da se svi izjasnimo da li smo za takvo druženje kako bi se videlo koliko ima interesenata. Ja bih, recimo na druženje otiŔao i sa bar dvoje ljudi. Ali da ne piŔem Ŕta bih ja...nego da èujemo Ŕta bi vi uradili.
Zajednièko druženje, DA ili ne
p.s. znam da temi nije mesto na forumu za stih dana...ali i znam da je to jedini forum koji se svakodnevno èita pa smatram da æe i ovaj predlog biti proèitan i propraæen izjaŔnjavanjem svakog od nas. _________________ Ore lola, sa cetiri vola,
dva su tudja, dva njegova nisu. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Branka

Pridruio: 03 Jan 2007 Poruke: 46 Lokacija: Amsterdam
|
Poslao: Pet Feb 23, 2007 2:51 pm Naslov: DA |
|
|
Zorane! da sam TU ali nisam...
Organizovala bih pesnicko vece, sa puno pesnika, puno pesama, muzikom i naravno da se nesto pojede i popije.Jedan mali restoran ili cak i umetnicka galerija...
Inicijativa ti je odlicna!samo se trebate svi dogovoriti GDE?u kom Gradu?
Pozdrav
Branka |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
likota

Pridruio: 31 Okt 2006 Poruke: 65 Lokacija: BAR
|
Poslao: Pet Feb 23, 2007 5:43 pm Naslov: |
|
|
Zorane ,moram Ti reci da mi se ta ideja vec dugo mota po glavi.Ja cak imam i neke konkretne predloge i smatrao bih istvarenjem sna realizaciju istih.
Mogli bi organizovati susret u Baru.Stotinak metara od moje kuce(na predivnoj lokaciji blizu mora),nalazi se privatni hotel sa povoljnim pansionima.Ja vjerujem da bih mogao preko Srpskog prosvetnog drustva
dobiti salu u kojoj bi odrzali knjizevno vece.Mogli bi takodje otici do Manastira Podmaine u Budvi gdje je Otac Benedikt pripremio gostoprimnicu sa 400 sjedista,predvidjenu da sluzi upravo za ovakve prilike.U blizini ima jos nekoliko Manastira(Rustovo,Vojnic,Praskvica...)
gdje bi takodje,uvjeren sam bili rado docekani.To je samo par mogucnosti koje nam se ukazuju.Mislim da bi ovi susreti mogli postati tradicija koja bi bila od ogromne koristi . _________________ Pjesnik bez Gospoda je kao pjevac bez sluha. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Rainbow

Pridruio: 31 Dec 2006 Poruke: 386
|
Poslao: Sub Feb 24, 2007 12:19 am Naslov: |
|
|
..dok se vi veselite--pojeshcu ovaj okeJan...A ja sam uvek za -DA-druzhenje.. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
ljuba-trebotin Site Admin

Pridruio: 10 Avg 2006 Poruke: 279 Lokacija: KruŔevac
|
Poslao: Sub Feb 24, 2007 1:52 am Naslov: |
|
|
Ja sam uvek za! Samo da se organizujemo.
Lepo bi bilo napraviti jedno dobro druženje uz poeziju i ostale sadržaje koji uz nju idu! Hajde da vidimo koliko interesenata ima! _________________ Stojim sam na putu! Imam samo sliku iz dana, kad bili smo mladi? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
lepa_S

Pridruio: 17 Avg 2006 Poruke: 924 Lokacija: ch
|
Poslao: Pon Feb 26, 2007 6:27 pm Naslov: |
|
|
U V E K zainteresovana i prihvatam ideju
lepa _________________ Docekaj me osmehom... ... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Rainbow

Pridruio: 31 Dec 2006 Poruke: 386
|
Poslao: Pon Feb 26, 2007 9:44 pm Naslov: |
|
|
E ne mogu da verujem da se samo vas nekoliko javilo.
Bruka!!!! ccccccccc |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

Pridruio: 30 Sep 2006 Poruke: 372 Lokacija: tu pa tamo... i opet
|
Poslao: Sub Mar 03, 2007 7:20 pm Naslov: |
|
|
Bravo za ideju !!! Svakako da sam za , samo da budem tu kada se budete okupljali , .........ako to bude pre 15. maja znajte da bih rado bila sa vama ali sto rece Vesna prvo bih morala da pojedem okeJan a ako se to dogovaranje prolongira (sto je vrlo verovatno ) eto i mene sa vama.
Zaista , mali odaziv ...steta !!!! |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
zoran

Pridruio: 17 Mar 2007 Poruke: 145 Lokacija: Zemun
|
Poslao: Sub Mar 17, 2007 8:25 pm Naslov: |
|
|
Било би добро мало се дружити. Могли би да обновимо питање.  |