| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
| Autor |
Poruka |
ljuba-trebotin Site Admin

Pridruio: 10 Avg 2006 Poruke: 279 Lokacija: KruŔevac
|
Poslao: Sub Jun 30, 2007 11:40 pm Naslov: STIH DANA I PESMA MESECA ZA JULI 2007 |
|
|
U julu 2007. godine STIHOVE DANA i PESME NEDELJE biraƦe Svetlana Poljak - Pollakova
Podseæam Vas da je pravilo da autori èija je pesma veæ osvojila titulu PESMA MESECA ne uèestvuju ponovo u tom takmièenju. Želim Vam puno sreæe i lepo druženje...
Dogovor sa Svetlanom je postigla Lepa i ja joj se zahvaljujem na saradnji.
Uživajte u stihovima dana i pesmama nedelje! Hvala Svetlani na angažovanju ! _________________ Stojim sam na putu! Imam samo sliku iz dana, kad bili smo mladi? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

Pridruio: 30 Sep 2006 Poruke: 372 Lokacija: tu pa tamo... i opet
|
Poslao: Sub Jun 30, 2007 11:52 pm Naslov: |
|
|
Dacu sve od sebe mada znam da ce biti tesko : toliko dobrih pesama u svakom danu ...................... trudicu se!!! _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Jul 01, 2007 12:03 am Naslov: |
|
|
Nemoj se sekirati, odradiæeŔ ti to na pravi naèin. Pozdrav... _________________ Stojim sam na putu! Imam samo sliku iz dana, kad bili smo mladi? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
lepa_S

Pridruio: 17 Avg 2006 Poruke: 924 Lokacija: ch
|
Poslao: Ned Jul 01, 2007 6:59 pm Naslov: |
|
|
| pollakova :: |
Dacu sve od sebe mada znam da ce biti tesko : toliko dobrih pesama u svakom danu ...................... trudicu se!!! |
Heeeej mila, pa ti si ne pogresiva
Hocu da ti mahnem ali nema tog smajlica Javi se ako.................
aj cokic ... (cucemo se)
p.s.Ljubo, prija mi saradnja sa Tobom  _________________ Docekaj me osmehom... ... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Ned Jul 01, 2007 10:42 pm Naslov: |
|
|
Hvala ljubo i hvala Lepicu ...........
brbrmrrbrmbrmrbrrm .................. _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Ned Jul 01, 2007 10:47 pm Naslov: stih dana i pesma nedelje za mesec juli 2007 . godine |
|
|
Imam zadovoljstvo da vas u pesnicki juli uvedem pesmom Stjepana Hermana " BOGINJA CIGANA "
Stih koji obara sa nogu i vreli krv :
" Kada mi ruku Bozansku pruzi
zadrhtase u meni proleca sva
Kada me vrelim usnama sprzi
Odjednom Bog postadoh i ja . " _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Ned Jul 01, 2007 11:55 pm Naslov: Stih dana i pesma nedelje za 2007.godinu |
|
|
Taman podjoh da se iskljucim kad mi na monitoru iskoci pesma Sase Milivojeva " PRVI GREH " . * Prva PESMA NEDELJE za mesec jul 2007.*
"Istok...Postojim...
Stojim , sledjen u ukletom
u ruci drzim crnu vranu
Lije se krv niz freske
boli teske , sveci placu
zidine jaucu kao eho proslosti"
Magla ispred Svetog oltara,
sve je pusto kao Sahara
srce mi se.....................................
Koliko je tu materijala za razmisljanje a tek pobuda za to . A to je sve samo jedna pesma . Procitajte je po dva puta ; vredi ! _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Pon Jul 02, 2007 1:58 pm Naslov: |
|
|
idemo dalje  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Pon Jul 02, 2007 7:44 pm Naslov: |
|
|
Javih se Ljubi i nasoj dragij Lepi a sada i vama sa velikim izvinjenjem .... naime struja mi je totalno poludela u jednom danu kuciste , monitor i mobilni tak da nisam u mogucnosti naa moju veliku zalost da biram stih dana , bar za neki dan koliko mi je potrebno da sve popravim Bas mi se neda a zelela sam iznad svega da se svaki dan udubljujem i innfiltriram u svaku pesmu
vasa Ceca _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Pon Jul 02, 2007 7:46 pm Naslov: |
|
|
Snaci ce te se VI .....ne sumnjam da ima nekog ko bi mogao to da radi bolje a i nije tesko jer su sve pesme super.................. _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Pon Jul 02, 2007 7:50 pm Naslov: |
|
|
Hvala Lepicu ...... sta bi ja bez nje a i vi....... _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
lepa_S

|
Poslao: Pon Jul 02, 2007 10:49 pm Naslov: |
|
|
Dobro draga, kad si ti u pitanju odmah startujem
P.S. zao mi je... jer znam kako se ja osecam kad mi lapic nije kraj nogu kao macak da prede. No izgleda previse si masirala tastaturu i monitor dobio hronicnu upalu...Heheeee....malo smeha
Ja cu te menjati dok se ne vratis...Cekacu te budna
Pozdravce i puno srece
sa majstorima
Lepa _________________ Docekaj me osmehom... ... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Jul 02, 2007 10:50 pm Naslov: |
|
|
Evo, dogovor je napravljen. Svetlanu æe privremeno odmeniti Lepa. A ja sam uzeo malu slobodu, da pesmu PRVI GREH SaŔe Milivojeva promoviŔem u prvu pesmu nedelje za mesec jul 2007. godine.
Svetlani želim da Ŕto pre popravi komjuter, Lepi da uživa u biranju stihova, a Vama poŔtovane kolege pesnici i posetioci da uživate u poeziji sa www.poezijascg.com .
Pozdrav svima, Ljuba _________________ Stojim sam na putu! Imam samo sliku iz dana, kad bili smo mladi? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
lepa_S

|
Poslao: Pon Jul 02, 2007 10:56 pm Naslov: |
|
|
Predrag Videnovic-Nove ptice jedu rod - STIH DANA!
Мила мајко шта се збива
ту на земљи села мог,
младом птићу ломе крила,
терају у неспокој.
Pesmu sam procitala na glas i tako docarala Tvoje misli, Tvoju bol, Tvoj poziv !
Srdacno...lepa _________________ Docekaj me osmehom... ...
Poslednji izmenio lepa_S dana Pon Jul 02, 2007 11:16 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
lepa_S

|
Poslao: Pon Jul 02, 2007 11:15 pm Naslov: |
|
|
Vesna Mladenovic-Posle muke radost - STIH DANA!
U oĆØima ljuti znoj
i s' lica se sliva,
vijugavim rekama soli
poji usta veƦ kriva;
kao kamena da je
ova zemlja siva.
Ova je pesma POSEBNA izatkana tankom svilom sa njenih usana i zato pazim da ne pokidam tanke niti.
Jako sam dugo bdila nad pesmom, razmisljajuci koje stihove da izdvojim!
..................
Toplo od srca...lepa _________________ Docekaj me osmehom... ... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|